aerisire baie cu ventilator

Atunci cand vine vorba despre baie, igiena ar trebui sa joace un rol extrem de important, deoarece lipsa ei poate determina aparitia problemelor de sanatate. Chiar daca este esential ca intreaga locuinta sa fie curatata si bine igienizata, accentul trebuie pus pe baie, deoarece acolo se pot dezvolta cele mai multe bacterii si, nu in ultimul rand, mucegai.

Nivelul de umiditate in baie este foarte crescut, transformandu-se, astfel, in mediul prielnic pentru dezvoltarea microorganismelor, care pot determina in timp aparitia unor afectiuni serioase.

Ce probleme poti avea din cauza umiditatii excesive?

1. Scaderea imunitatii. Intrucat conditiile de mediu sunt precare, imunitatea are de suferit si pot aparea reactii alergice sau bronsite, infectii respiratorii, faringite etc.
2. Oboseala excesiva. Atunci cand umezeala in casa este ridicata, corpul transpira mai mult si consuma astfel mai multa energie. De aceea, te poti simti din ce in ce mai obosit.
3. Afectarea organelor interne. Umiditatea poate determina probleme la nivelul stomacului (digestie ingreunata, balonare, greata), a plamanilor (respiratie greoaie, apasare in piept), a articulatiilor (dureri reumatice) si a pielii (iritatii, micoze).

Aerisire baie cu ventilator. De ce ar trebui sa optezi pentru aceasta metoda?

Daca vei instala un ventilator de baie, nu vei mai avea problema formarii cantitatilor excesive de abur si vei preveni instalarea unui nivel ridicat de umiditate. Asadar, cu ajutorul acestui aparat, peretii tai nu vor mai capata mucegai si vei fi ferit de problemele de sanatate mentionate mai sus.

Cat costa un ventilator de baie?

Din fericire, achizitionarea unui astfel de aparat este rentabila. Preturile sunt accesibile oricui, pornind pe site-ul nostru de la 68 de Lei, iar avantajele sunt uimitoare. Folosind un ventilator de calitate, iti vei mentine baia aerisita, fara abur, si vei preveni aparitia afectiunilor medicale.

In plus, acest aparat este usor de instalat in orice casa! Iar daca vei opta pentru un model mai performant, te vei bucura si de functia timer, adica reglarea ventilatorului intr-un interval de timp cuprins intre 3 si 20 de minute.

Ce criterii trebuie sa iei in calcul atunci cand alegi un ventilator pentru aerisire baie?

1. Capacitatea de ventilare. Pentru a alege ventilatorul potrivit pentru baia ta, trebuie sa tii cont de acest criteriu. Daca baia este mica, atunci poti opta pentru un aparat cu un nivel de ventilare mai scazut, dar daca ai o baie spatioasa, atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre ventilatoarele performante, care efectueaza o ventilare mai ridicata.
2. Nivelul de zgomot emis. In functie de modelul pe care il alegi, acesta va produce mai mult sau mai putin zgomot. Pe site-ul nostru vei gasi detalii despre acest aspect la fiecare produs in parte.
3. Caracteristicile si functiile ventilatorului. Un aparat performant va avea, bineinteles, mai multe functii si dotari decat un model clasic. De exemplu, ventilatorul centrifugal pentru baie Vortice CA-160-WE-D este dotat cu 2 trepte de ventilatie, are un grad mare de protectie impotriva apei (IPX5), iar carcasa motorului este confectionata din otel fosfatat, vopsit cu praf epoxidic tratat termic, pentru a face fata cu brio agentilor atmosferici. Descopera gama noastra de ventilatoare pentru aerisire baie si comanda acum aparatul de care ai nevoie la un pret avantajos!