Despre noi

Infiintata in anul 2012, SC Vollmax HVAC SRL este o companie cu capital integral privat, romanesc. Obiectul principal de activitate al companiei este comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi si internet (cod CAEN 4791) in special pentru instalatii de incalzireinstalatii de ventilatieaer conditionat si instalatii de refrigerare precum si a altor echipamente si accesorii adiacente.

Vollmax Distribution nu ofera doar echipamente, ci si asistenta tehnica de calitate in toate etapele procesului investitional: consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, montaj si service

Intregul personal al companiei este format dintr-o echipa de tineri profesionisti, cu experienta in domeniu care sunt pregatiti in orice moment pentru a veni in ajutor cu consultanta si proiectarea celor mai optime solutii pentru necesitatile fiecarui client in parte.

 

Obiectiv

Oferirea de produse si servicii dintre cele mai performante cu design elegant ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu, cu functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, tehnologii de inalta eficienta si functionare cu un consum redus de energie. De aceea colaboram doar cu producatori de renume (Fujitsu, General Fujitsu, Toshiba, Daikin, Lg, Hitachi, Sharp, Gree, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg si multe alte marci) care respecta reglementarile impuse de Uniunea Europeana si normele internationale de protectie a mediului.

 

Viziune

De-a lungul timpului am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata din domeniu si sa fim competitivi datorita profesionalismului si promptitudinii echipelor de consultanta, instalare si service. Ne dorim sa ajungem primii în preferintele romanilor pentru achizitia de produse si servicii pentru climatizare-ventilatie.

 

Misiune

Ne dorim ca impreuna sa dezvoltam o relatie de profesionalism care sa reflecte obiectivele societatii noastre, fapt pentru care va asteptam sa porniti alaturi de noi in calatoria noastra.

 

Garantie

Toate produsele comercializate sunt insotite de certificate de garantie, perioada de garantie difera in functie de producator si este intre 2 si 7 ani. Pentru echipamentele instalate de catre compania noastra, in toata perioada de garantie, specialistii in domeniul service-ului din cadrul companiei Vollmax asigura o functionare fara probleme a instalatiilor tehnice si se ocupa de revizie, intretinere si verificare permanenta, iar atunci cand este cazul de serviciile de remediere a defectiunilor in cel mai scurt timp posibil. Prin incheiere de contract oferim clientilor nostrii si servicii de post-garantie pentru echipamentele detinute.