Ventilatie

Sistemele de ventilatie au rolul de a transfera aerul din exterior intr-o cladire sau intr-o incinta si sa distribuie aerul in mod eficient in spatiul interior. Scopul general al ventilatiei in cladiri este asigurarea unui aer sanatos pentru respiratie atat prin diluarea poluantilor proveniti din diferitele procese si activitati desfasurate, cat si prin inlaturarea poluantilor din anumite incinte. Tocmai de aceea, Vollmax iti pune la dispozitie o gama deosebit de diversificata de sisteme de ventilatie eficiente, performante si economice.

 

Principiile de functionare ale unui sistem de ventilatie

Ventilarea corespunzatoare a cladirilor depinde de trei mari aspecte:

- Viteza de ventilatie - cantitatea si calitatea de aer exterior care este introdusa in incinta intr-o anumita perioada de timp;

- Directia fluxului de aer - directia generala a fluxului de aer intr-o cladire, care ar trebui sa se desfasoare intre zonele curate si zonele care necesita evacuarea aerului poluat;

- Distributia aerului sau modelul fluxului de aer - aerul exterior ar trebui sa fie livrat intr-o maniera eficienta in fiecare parte a spatiului, iar poluantii din aer generati in fiecare parte a spatiului ar trebui, de asemenea, sa fie eliminati intr-o maniera eficienta.

 

Pentru a putea alcatui cele mai performante sisteme de ventilatie in functie de necesitatile si caracteristicile spatiului tau de lucru, oferta Vollmax cuprinde o gama completa de produse, accesorii si echipament tehnic de cea mai buna calitate. Astfel, iti punem la dispozitie diferite tipuri de tubulatura, modele variate de grile si anemostate, registre de reglaj cu diverse caracteristici, diferite tipuri de baterii de incalzire, perdele de aer, hote profesionale, echipament rezistent la foc si temperaturi extreme, piese si accesorii diverse de ventilatie.