Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric

Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric produce aparate de aer conditionat tip split, tip caseta si unitati de pardoseala pentru uz rezidential.
Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric se integreaza perfect in orice decor, oferind confort prin tehnologia de ultima generatie dar si prin stilul unitatilor interioare cu aspect unic, discret si elegant. 

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 79

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 79

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Aer conditionat Mitsubishi Electric - Un design avangardist, performante uimitoare!

Designul neutru si simplu al unitatilor interne, dimensiunile compacte si culoarea "alb pur" - patentata de Mitsubishi -  diferentiaza aceste sisteme de climatizare de altele similare, integrandu-se perfect in orice orice spatiu arhitectural. Unitatea externa este compacta, usoara, silentioasa, aceasta poate fi instalata chiar si in spatii cu dimensiuni reduse.

Oferind functii eficiente si performante de control a calitatii aerului in interior, un sistem de aer conditionat Mitsubishi Electric este solutia ideala pentru spatii mici, medii sau mari, cladiri rezidentiale sau birouri.

Economie de energie si facturi mai mici

Fiecare aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric este proiectat pentru a functiona in cel mai eficient mod posibil. Pe langa componentele si materialele imbunatatite, sistemele de climatizare Mitsubishi Electric  imbunatatesc principiile clasice de functionare ale aparatelor de aer conditionat prin:

- racirea in functie de zona, astfel incat energia nu va fi consumata pentru racirea spatiilor neocupate;
- racirea cu viteze variabile, astfel incat energia sa nu fie consumata de porniri si opriri repetate;
- folosirea termostatelor in retea pentru a determina valorile reale ale temperaturii din fiecare spatiu.

Solutii inovatoare Mitsubishi Electric

La baza fiecarui aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric , se afla patru concepte esentiale:

Un compresor de ultima generatie ce foloseste tehnologia Inverter. Acesta permite sistemului sa ajusteze fluxul de racire pentru a putea mentine o temperatura constanta in mod eficient.

Tehnologia I-see Sensor - care poate evalua temperatura din intreaga incapere, nu numai din zona in care se afla termostatul, prin intermediul unui senzor special. Astfel, sistemul va face ajustari care va uniformiza temperatura resimtita in camera;

Sistem avansat de filtrare care elimina praful, mirosurile, bacteriile si virusurile pentru a mentine un aer proaspat si sanatos;

Componente prietenoase cu mediul inconjurator, agent de refrigerare R32 care nu afecteaza stratul de ozon.