Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 18000 BTU

Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 18000 BTU

Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric 18000 BTU/H sunt echipamente de climatizare perfecte pentru pentru orice tip de spatii interioare. Aparatele de aer conditionat Mitsubishi pot oferi un confort superior, costuri mai mici la energie, zero emisii, încălzire și aer condiționat ultra-silențioase în orice climat.

Filtreaza dupa

18 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

18 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Vollmax iti pune la dispozitie cele mai noi modele de aparate de aer conditionat Mitsubishi Electric 18000 BTU/H, la preturi avantajoase. Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric pentru locuinte si birouri sunt renumite pentru standardul ridicat de performanta, fiabilitatea deosebita si eficienta cu care functioneaza. 

Tehologia de ultima generatie dezvoltata de Mitsubishi Electric integreaza filtre deosebit de performante, care pot elimina aproape orice factor de poluare din aerul tratat.

Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric din gama premium, ca Ruby Red 18000 BTU,  Onyx Black 18000 BTU si Pearl White 18000 BTU, sunt special concepute pentru spatii cu arhitectura moderna, fiind simplu de incorporat in stilul arhitectural al camerei. Telecomanda stilata te invita sa descoperi functiile performante ale acestor aparate dotate cu ultima tehnologie de control al calitatii aerului. Aspectul elegant al echipamentelor este completat de functiile integrate, precum:

  • Senzor 3D I-see, un senzor cu raze infrarosii care masoara temperatura in diferite puncte ale camerei. Acesta asigura o climatizare eficienta si uniforma a spatiilor deservite.
  • Sistem avansat de filtrare care elimina praful, mirosurile, bacteriile si virusurile pentru a mentine un aer proaspat si sanatos.
  • Finisaje din materiale speciale, care pastreaza atat echipamentul, cat si aerul curate si placute.

Economisiti energie si maximizati economiile creand zonele dvs. de confort personalizate. Iar cu tehnologia Mitsubishi Electric, unitatile folosesc exact cantitatea de energie necesara pentru a incalzi sau raci o zona, facand sistemele cu pana la 40% mai eficiente decat alternativele traditionale.