Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU

Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU

Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric sunt solutia ideala pentru confortul termic de acasa sau de la birou. Mitsubishi Electric furnizeaza solutii eficiente in domeniul climatizarii rezidentiale, comerciale si industriale. Vollmax iti pune la dispoziie cele mai noi modele de aparate de aer conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU/H.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 25

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 25

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Modelele de aer conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU/H sunt concepute pentru a oferi performante excelente in conditii de climat dificile. Fiecare aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU/H foloseste o tehnologie deosebit de performanta, iar carcasa si materialele utilizate in fabricarea acestor echipamente sunt robuste si pot rezista conditiilor de mediu dificile.

Pe langa performanta si durabilitate, aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU/H au o functionare eficienta si silentioasa, motiv pentru care sunt alegerea potrivita pentru locuinte si birouri.
O caracteristică a aparatelor aer conditionat Mitsubishi Electric 12000 BTU/H din seria LN o constituie performanţa optimă de răcire si încălzire. Modelele din aceasta categorie au obţinut „clasa A+++” pentru scorul SEER si în „clasa A+++ ” pentru scorul SCOP.

Filtrele Mitsubishi Electric Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus este un filtru care elimină eficient șase tipuri de poluanți ai aerului.

Plasma Quad Plus colectează sporii de mucegai și alergenii mai eficient decât filtrele disponibile anterior. De asemenea, poate colecta și particule mai mici de 2,5 μm, contribuind la crearea unui mediu mai sanatos acasa sau la birou.

Seria LN este dotată cu senzor 3D i-see, un senzor cu raze infraroșii care măsoară temperatura in diferite zone ale spatiului din incaperi si adapteaza functionarea echipamentului pentru a oferi conditiile necesare in camera, conform setarilor.

Aparatele de aer conditionat Mitsubitshi Electric 12000 BTU/H sunt solutia optima pentru un mediu curat si o temperatura optima in interior. Datorita filtrelor eficiente si a tehnologiei incorporate, sistemele de climatizare oferite de Vollmax va pot ajuta sa va bucurati de un spatiu sigur si sanatos, indiferent de sezon sau temperatura exterioara.