Aparate Aer Conditionat Samsung 9000 BTU

Aparatele de aer conditionat Samsung 9000 BTU sunt ideale pentru incaperile de dimensiuni reduse din apartament sau spatiul de lucru. Aparatele de aer conditionat Samsung 9000 BTU sunt prevazute cu o multitudine de functii care iti vor permite sa asiguri nivelul optim de confort termic atat in timpul zilei, cat si pe durata intregii nopti.
Filtreaza dupa

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Aparatele de aer conditionat Samsung 9000 BTU  sunt proiectate pentru a oferi eficienta maxima. Designul triunghiular caracteristic gamei de Samsung permite o evacuare mai performanta a aerului tratat catre interiorul casei, astfel incat atat unghiul, cat si suprafata de evacuare a aerului rece sunt mai mari. In plus, lamelele in forma de “V” asigura un flux de aer proaspat filtrat mai generos.

Functioneaza inteligent, economiseste energie

Un invertor digital, eficient din punct de vedere energetic, mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni frecvent. Prin urmare, consuma mai putina energie si te ajută sa obtii un mediu confortabil pentru perioade lungi.

Racire rapida

Modul de racire rapida te ajuta sa racoresti mai repede un spatiu prin rularea compresorului la nivelul maxim cu cea mai mare viteză a ventilatorului timp de 30 de minute. Invertorul ajuta aparatul de aer conditionat sa atinga rapid temperatura setata.

Mentine aerul curat

Filtrul triplu, performant, mentine aerul proaspat si interiorul unitatii curat. Pe langa captarea prafului, elimina pana la 99% din anumiti virusi, bacterii si alergeni pe masura ce aerul trece prin structura densa a filtrului.

Vollmax iti pune la dispozitie o gama larga de aparate de aer conditionat Samsung 9000 BTU, la cele mai bune preturi. Modelele de aer conditionat Samsung din siteul nostru sunt dotate cu toate functiile inteligente de care ai nevoie, printre care Wind-Free Cooling, AI Auto Mode, Heat Mode sau chiar Automatic Defrost.