Aparate Aer Conditionat Inventor 18000 BTU

Capacitatea  de racire ridicata, precum si functiile inovatoare, recomanda aparatele de aer conditionat Inventor 18000 BTU pentru utilizare in orice sezon. Puterea ridicata de filtrare a aerului, precum si caracteristicile inteligente ale aparatelor de aer conditionat din aceasta gama sunt atuurile cu care Inventor a castigat increderea multor utilizatori la nivel mondial.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

Inventor  - Tehnologie UV tip C si Ionizator

Ofera o atmosfera curata in spatiul tau, fara germeni si fara bacterii, datorita tehnologiei cu UV  tip C si a ionizatorului. Tehnologia Ultraviolet Type C are grija de spatiului tau, neutralizand eficient microorganismele, datorita lampii UV care produce radiatii de tip C de 265-275nm. Indeparteaza eficient virusul SARS-CoV-2 (Covid-19) 99,998%, virusul gripal gripal A H3N2 91,47% si bacteria Staphylococcus albus 92,78%. Ionizatorul contribuie intr-un mod natural si eficient la indepartarea particulelor nocive in suspensie, precum germeni, bacterii, virusuri polenice, praf, mirosuri, oferind o senzatie constanta de prospetime.

Proiectate cu atentie la cele mai inalte standarde de calitate, aparatele de aer conditionat Inventor sunt solutia ideala de climatizare. Capacitatea ridicata, de 18000 BTU, asigura conditiile optime indiferent de spatiul in care sunt folosite. Calitatile ergonomice, dar si garantia care insoteste produsele Inventor, ofera numeroase beneficii in termeni economici celor care opteaza pentru aceasta gama.