Aparate Aer Conditionat Inventor

Noile aparate de aer conditionat Inventor pot asigura conditii perfecte de racire si incalzire, iar tehnologia de ultima generatie iti va oferi control total asupra atmosferei din incapere. Nivelul energetic al aparatelor de aer conditionat Inventor este A+++, iar refrigerantul folosit (R-32) este ecologic. In plus, gama de aparate de aer conditionat Inventor ofera o functionare silentioasa si este dotata cu functii de ionizare a aerului.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Inventor isi propune sa ofere utilizatorilor aparatelor de aer conditionat produse de calitate superioara la preturi competitive. Din oferta Inventor fac parte produse unice, pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarui client. Concentrati pe solutii inovatoare, specialistii companiei Inventor pun la dispozitie tehnologie Smart Wi-Fi pentru a le permite utilizatorilor sa-si controleze climatul cu usurinta de oriunde si sa creeze conditiile ideale in casele lor, economisind in acelasi timp energie si bani. Toate produsele Inventor Air Conditioning sunt insotite de o garantie de 2 sau 5 ani. Calitatea inalta a materialelor utilizate si procesul de productie special garanteaza performanta excelenta a tuturor produselor Inventor timp de multi ani, chiar si in cele mai solicitante conditii.

Economie de energie

Sistemele de aer conditionat Inventor sunt proiectate pentru a oferi toate beneficiile unei climatizari de calitate cu un minimum de costuri de functionare. Aceasta performanta este atinsa prin cele 4 optiuni pe care le ai la dispozitie, care iti permit sa ajustezi viteza ventilatorului unitatii interioare, pentru a te bucura de temperatura perfecta.

Performante de durata

Noua gama de aparate aer conditionat Inventor este prevazuta cu optiuni de programare si avertizare atunci cand este momentul sa cureti filtrele. Astfel, sistemul va functiona la parameri optimi in orice moment, iar durabilitatea se va extinde considerabil in cazul curatarilor corespunzatoare. In plus, unitatea inteligenta de control iti va afisa toate erorile ce pot aparea si va monitoriza atat temperatura interioara si exterioara, cat si voltajul prizei sau alte sisteme vitale.

Vollmax iti pune la dispozitie o gama extinsa de aparate aer conditionat Inventor, astfel incat vei putea alege solutia perfecta de climatizare pentru casa ta.