Perdele de aer cu functionare pe apa

Confortul depinde foarte mult de temperatura mediului in care iti desfasori activitatea. Tocmai de aceea, in zilele fierbinti ale verilor tot mai calduroase de la noi, spatiile cu deschidere catre exterior trebuie prevazute cu sisteme de climatizare performante pentru a asigura confortul. Vollmax iti pune la dispozitie o gama larga de perdele de aer cu functionare pe apa, astfel incat sa poti asigura o atmosfera placuta si o temperatura optima in orice spatiu cu deschidere catre exterior.

 

Echipamentele de climatizare din gama de perdele de aer cu functionare pe apa se monteaza in zona usilor de acces sau a deschiderii diferitelor incinte, astfel incat sa realizeze o bariera eficienta si sa mentina o temperatura interioara optima.

 

Perdele de aer cu functionare pe apa - beneficii

Aceste aparate sunt deosebit de eficiente in realizarea unei bariere de aer in zonele de acces, iar aerul cald si impuritatile prezente la exterior (particule toxice, praf, impuritati, insecte) nu vor patrunde in incinta. Tocmai de aceea, majoritatea mediilor industriale si comerciale folosesc perdele de aer cu functionare pe apa, a sigurand confortul persoanelor din spatiile semideschise.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 88

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 88

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista