Perdele de aer cu functionare electrica

Atunci cand vrei sa asiguri confortul termic in mod eficient intr-un spatiu semideschis care este expus la temperaturile scazute din exterior, o perdea aer cald electrica se va dovedi un accesoriu indispensabil. Schimbul de aer dintre doua zone cu diferenta mare de temperatura poate fi redus la minimum prin echiparea cailor de acces cu o perdea aer cald. Un sistem ales si montat corect va produce un curent de aer foarte rapid, avand capacitatea de a bloca circulatia aerului rece dinspre exterior catre interior prin zona de acces deschisa permanent sau care se deschide in mod frecvent.

 

Perdea aer cald electrica - randament si mod de functionare

Pentru a functiona in mod eficient, o perdea aer cald electrica trebuie montata de-a lungul deschiderii. Astfel, fie ca vrei sa montezi lateral, fie ca doresti sa instalezi echipamentul deasupra usii sau caii de acces, perdeaua de aer cald trebuie sa acopere intreaga lungime a deschiderii, astfel incat sa nu ramana zone prin care sa se realizeze transferul termic.

 

Catalogul Vollmax cuprinde peste 150 de modele de perdea aer cald de diferite capacitati, astfel incat vei putea alege echipamentul potrivit pentru orice incinta si necesitate. Produsele din oferta noastra vin insotite de garantie de la cei mai mari producatori din domeniu, iar livrarea se face rapid in toata tara!

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 107

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 107

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista