Compresoare cu Spirala - Scroll

Tehnologia folosita in fabricarea modelelor de compresor scroll este inovativa pentru domeniul refrigerarii, motiv pentru care interesul pentru aceste modele de compresoare a crescut foarte mult in ultimii ani. Tocmai de aceea, oferta noastra cuprinde mai mult de 150 de tipuri de compresor scroll fabricate de cei mai importanti producatori din domeniu.

Compresor scroll - Compresor cu spirala - Aplicatii si caracteristici ale compresoarelor cu spirala

Initial, gama de compresoare cu spirala a fost conceputa pentru a inlocui compresoarele cu piston, insa caracteristicile specifice si modul de functionare al compresoarelor cu spirala au facut ca acestea sa fie folosite in diverse domenii si aplicatii: in pompele de caldura, in grupurile pentru racirea apei sau a diferitelor incinte, la congelare, refrigerare etc.
Pentru a putea fi folosite in toate domeniile legate de frigotehnice, marii producatori au adus constant imbunatatiri majore modelelor performante de compresor scroll, reusind sa le aduca la acelasi nivel (sau chiar la un nivel mai ridicat) cu compresoarele cu piston.


Descopera oferta pe care ti-o punem la dispozitie si alege cel mai bun echipament pentru necesitatile tale! Preturile din catalogul Vollmax sunt deosebit de avantajoase, iar calitatea este ireprosabila!

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 165

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 165

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista