Suport izolator

Unul dintre motivele pentru care majoritatea instalatiilor de racire sunt prevazute cu elemente de tip suport izolator este faptul ca aceste piese asigura dimensiunile corecte la imbinari. Astfel, suportii izolatori sunt indispensabili in proiectele instalatiilor de racire.

 

Suport izolator - tehnici de izolare pentru barierele de vapori

Din punct de vedere tehnic, sectiunea care acopera intreaga circumferinta a conductei este atasata la alte doua sectiuni din material izolator, asigurand o continuitate excelenta a barierei de vapori. Etansarea longitudinala se poate obtine cu ajutorul unei suprapuneri adezive. Capacele exterioare sunt realizate din PVC. Suportul izolator este prevazut si cu guler si suport special construit din metal (de tip colier - care ajuta la stabilizarea intregii instalatii prin prinderea ferma de o suprafata stabila).

 

Vollmax iti pune la dispozitie tipuri si modele de suport izolator de cea mai buna calitate, de la producatori cu renume in domeniu. Astfel, in catalogul nostru vei descoperi pana la 40 de tipuri si dimensiuni de suport izolator pentru instalatiile de racire, iar preturile pe care ti le oferim sunt deosebit de avantajoase. Descopera oferta!

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.