Saltele izolante

Saltelele izolante sunt produse indispensabile pentru izolarea atat termica, cat si fonica a echipamentelor de racire si distribuire a caldurii. Gama de saltele izolante poate fi utilizata cu succes in rezervoare si boilere, in coducte si sisteme de ventilatie sau alte zone ale instalatiilor de climatizare.

 

Saltele izolante - elemente de izolare termica

Eficienta fiecarui sistem de racire sau incalzire depinde foarte mult de materialele folosite la izolarea traseelor. Astfel, gama de saltele izolante iti ofera nu numai produse excelente din punct de vedere al termoizolarii, dar si beneficiul unei izolari fonice eficiente. Asadar, functionarea intregului sistem va fi mai silentioasa, asigurand un confort mai bun utilizatorilor.

 

Produsele pe care ti le punem la dispozitie in gama de saltele izolante sunt impermeabile pe toata sectiunea, iar picaturile de apa se scurg de pe suprafata. De asemenea, sunt solutii extrem de sigure in caz de incendiu, intrucat materialul nu intretine si nu propaga arderea. Vollmax iti ofera saltele izolante de cea mai buna calitate. Descopera catalogul!

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.