Aer conditionat Locuinte & Birouri

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

In conditiile climatice actuale, aparatele de aer conditionat sunt o necesitate in orice birou si in orice locuinta. Existenta acestora ne permite sa ne desfasuram activitatile zilnice in conditii de siguranta si confort, indiferent de temperaturile exterioare.

Beneficiile oferite de sistemele de climatizare in prezent nu se rezuma doar la modificarea conditiilor de temperatura din locuintele si birourile noastre. Acestea au un rol important in mentinerea unei calitati optime a aerului, reducerea alergenilor si protejarea sanatatii utilizatorilor, datorita tehnologiilor de filtrare si purificare cu care sunt dotate.

Beneficiile oferite de sistemele de climatizare in prezent nu se rezuma doar la modificarea conditiilor de temperatura din locuintele si birourile noastre. Acestea au un rol important in mentinerea unei calitati optime a aerului, reducerea alergenilor si protejarea sanatatii utilizatorilor, datorita tehnologiilor de filtrare si purificare cu care sunt dotate.

De ce se incalzeste atmosfera din locuinta ta?

Temperatura din interiorul casei tale este influentata de o serie de factori, de la aparatele electrocasnice pe care le folosesti in mod frecvent si care pot genera caldura, pana la materialele folosite pentru izolatie. 

Factorii de mai sus contribuie la cresterea temperaturii din locuinta si afecteaza valoarea umiditatii din casa. O temperatura crescuta, amplificata de umiditatea ridicata, poate crea o senzatie de disconfort si poate face ca zilele caniculare sa fie mai greu de suportat.

De regula, oamenii se simt confortabil la o temperatura de circa 25 de grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de 50%.

Aparatele de aer conditionat contribuie la crearea unui mediu sanatos si confortabil, mentinand o temperatura selectata de catre utilizator. De asemenea, acestea reduc excesul de umiditate din aer si mentin o umiditate relativa in intervalul optim.  Curentii de aer generati in spatiul interior asigura o ventilare corespunzatoare, iar filtrele aparatelor de aer conditionat retin praful si impuritatile din aer.

Aparate aer conditionat oferite de Vollmax

Aparatele de aer conditionat din oferta Vollmax sunt solutii eficiente pentru climatizare, atat pentru spatii interioare deschise, cat si pentru cele compartimentate. Poti alege unitatea interioara potrivita pentru spatiul tau, cu cele mai bune performante de climatizare dar si cu un design usor de integrat, indiferent de stilul sau arhitectura camerei.

Aparatele de aer conditionat oferite de Vollmax sunt fabricate cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii disponibile, de catre producatori ca Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Gree, Hitachi, Samsung sau LG.

Cu o gama de capacitati cuprinsa intre 7000 si 34000 BTU/h, aparatele de aer conditionat de la Vollmax sunt solutii inteligente si eficiente pentru crearea unor conditii ideale de temperatura in interior, indiferent de anotimp.

Aer mai sanatos in interior

Pe langa sursele de poluare din interior, ca vaporii toxici din solutiile puternice de curatat sau aburii si fumul care pot aparea atunci cand gatesti, in casele noastre poate patrunde o parte din poluarea din exterior. Aparatele de aer conditionat asigura nu doar temperatura de care este nevoie pentru un mediu confortabil, ci si un aer curat si sanatos. Echipamentele de climatizare din aceasta categorie sunt echipate cu filtre eficiente, pentru a te ajuta sa ii protejezi mai bine pe toti cei din casa: filtru anti-praf, filtru antibacterian, filtru anti-microorganisme, filtru cu plasma, filtru deodorizant, filtru lavabil.

 

Intervalul optim de temperatura pentru locuinta sau birou

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de un aparat de aer conditionat pe timp de vara, este recomadat sa pastrezi o temperatura interioara cu 10 grade mai scazuta decat cea din exterior. Diferentele mari de temperatura dintre interiorul casei sau a biroului tau si exterior nu sunt benefice pentru sanatate. In timpul iernii, temperatura ideala in locuinta trebuie sa fie cu 1-2 grade mai scazuta decat vara, adica in jur de 20-22 de grade.

Alege un aparat de aer conditionat de la Vollmax si bucura-te de temperatura perfecta in spatiul tau, indiferent de anotimp.