Aer conditionat 7000-btu

Atat confortul fizic, cat si cel psihic sunt influentate foarte mult de conditiile de temperatura. Astfel, zilele calduroase pot deveni foarte greu de suportat atunci cand nu te bucuri de avantajele unui sistem performant si modern de climatizare. Chiar si incaperile mici au nevoie de un echipament care sa asigure conditiile optime de confort, asadar Vollmax ti-a pregatit o gama cuprinzatoare de aparate de aer conditionat 7000 btu. Cu toate ca este cea mai mica capacitate prezenta in oferta noastra, performantele si confortul asigurat de aparatele de aer conditionat 7000 btu se pastreaza la cel mai ridicat nivel.

 

Catalogul de sisteme de aer conditionat 7000 btu pe care ti-l punem la dispozitie cuprinde cele mai noi modele ale producatorilor de succes din industria climatizarii, precum Daikin si Fujitsu. Intrucat fac parte din gmele de top ale celor mai renumiti producatori, sistemele de aer conditionat 7000 btu pe care ti le oferim vor face fata cu brio necesitatilor tale, asigurand confortul optim in orice situatie.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
 1. Aparat de aer conditionat tip split de perete Daikin Comfora Bluevolution FTXP20N+RXP20N, Inverter 7000 BTU, Clasa A++

  Disponibilitate: In stoc furnizor

  Model Set: FTXP20N+RXP20N

  Capacitate generala (btu/h): 7000 btu/h

  Clasa energetica racire: A++

  Clasa energetica incalzire: A++

  Consum anual energie electrica racire: 103 kWh/a

  3.704,00 RON

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila