Aparate Aer Conditionat Samsung 18000 BTU

Aparatele de aer conditionat Samsung 18000 BTU sunt printre cele mai performante si populare echipamente de climatizare, oferind functii avansate si un confort deosebit.

Filtreaza dupa

5 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

5 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Printre cele mai apreciate aspecte ale aparatelor de aer conditionat Samsung 18000 BTU este filtrarea ultraperformanta. Tehnologia Full High Density Filter asigura mentinerea unui aer proaspat, curat si sanatos in locuinta sau biroul tau. Filtrele deosebit de performante opresc chiar si cele mai mici particule de praf din aer, transformand aerul poluat din exterior in aer proaspat si sanatos la interior. Densitatea filtrului este mare, astfel incat acesta poate capta chiar si particulle microscopice din atmosfera. Filtrele cu care este dotata noua generatie de aparate de aer conditionat Samsung 18000 BTU au o structura antibacteriana stabila, astfel incat acestea nu se deterioreaza la contactul cu apa. Pe langa durabilitatea deosebita, filtrele performante din dotarea aparatelor de aer conditionat Samsung sunt simplu de curatat, fiind suficient sa le introduci sub jetul de apa. 

Triple Protector Plus

Te poti bucura de o performanta de lunga durata, chiar si in medii provocatoare. Tehnologia Triple Protector Plus ale aparatelor de aer conditionat Samsung previne deteriorarea cauzata de supratensiunile de putere si curentii electrici fluctuanti, fara a fi necesar un stabilizator de tensiune separat. Invelisul anticoroziv al unitatii exterioare protejeaza, de asemenea, condensatorul si carcasa de conditiile neprietenoase de afara.

Descopera noua gama de echipamente de aer conditionat Samsung 18000 BTU oferita de Vollmax!