Aparate Aer Conditionat Samsung 12000 BTU

Noua gama de aparate de aer conditionat Samsung 12000 BTU pune la dispozitia ta functii de ultima generatie. Acestea iti vor asigura un confort deosebit, indiferent de situatie. Tehnologia Wind-Free Cooling iti permite sa te bucuri de aer racoros care intra in incapere ca o briza usoara, ajutandu-te sa uiti de caldura de afara. 

Filtreaza dupa

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Samsung - Proiectat pentru a raci mai repede, mai bine si mai eficient

Racoreste rapid fiecare zona din camera, astfel incat poti obtine usor un spatiu confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost raceste aerul cu 43% mai rapid. Designul avansat al aparatelor de aer conditionat Samsung 12000 BTU asigura o dispersie uniforma si puternica a fluxului de aer proaspat si rece. 

AI Auto Mode

Functia AI Auto Mode cu care sunt dotate aparatele de aer conditionat Samsung 12000 BTU permite sistemului sa preia absolut toate functiile de confort, oferind conditiile ideale indiferent de temperatura de afara sau de numarul de persoane din incapere. Aparatele de aer conditionat Samsung 12000 BTU pot alege in mod automat cel mai bun mod de racire sau incalzire pentru f3iecare moment, in functie de senzorii interiori, exteriori si preferintele tale. 

Auto Curatare

Cand aparatul de aer conditionat este oprit, functia de curatare automata porneste automat un ventilator pentru a indeparta praful si umezeala din schimbatorul de caldura. In acest fel, aparatul de aer conditionat ramane curat si uscat, ceea ce impiedica cresterea bacteriilor si a mucegaiului.