Aparate Aer Conditionat Midea 18000 BTU

Comanda acum aparatul de aer conditionat Midea 18000 BTU de la Vollmax si bucura-te de temperatura ideala la orice ora.

Filtreaza dupa

7 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

7 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Vei fi surprins cat de prietenoase cu mediul sunt aparatele de aer conditionat Midea 18000 BTU. Noul agent frigorific folosit in componenta lor reduce impactul asupra mediului inconjurator cu 65%, iar consumul de freon este cu 30% mai mic. Prin urmare, solutia de racire pe care o alegi (sau incalzire, pe perioada iernii) este nu numai eficienta, ci si mai putin daunatoare din punct de vedere ecologic.

Tehnologia Full DC Inverter

Tehnologia Full DC Inverter face aparatele Midea 18000 BTU mai silentioase si mai eficiente, iar functiile speciale de economisire a energiei electrice permit un consum cu pana la 60% mai mic in 8 ore de functionare. Sistemul dublu de purificare si unitatea exterioara ergonomica sunt alte argumente in favoarea acestor aparate de aer conditionat.

Noul freon R-32, mult mai prietenos cu mediul

Nouul agent frigorific R-32 (difluormetan) are avantaje semnificative. In primul rand, reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. In al doilea rand, datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus. Nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat cu 5%.

Datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%. Si nu in ultimul rand, freonul R-32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.