Aparate Aer Conditionat LG 9000 BTU

Aparate Aer Conditionat LG 9000 BTU

Aparatele de aer conditionat LG 9000 BTU sunt unele dintre cele mai eficiente sisteme de climatizare si control al calitatii aerului. Sistemul de filtrare cu care sunt prevazute aparatele de aer conditionat LG 9000 BTU este unul dintre cele mai avansate. 

Filtreaza dupa

8 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

8 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Tehnologia Ocean Black Fin din dotarea intregii game de modele aer conditionat LG, asigura protectie excelenta a unitatii exterioare impotriva fumului, a prafului si a substantelor chimice prezente in mediul exterior, garantand o functionare optima pentru o durata extinsa de timp. Mai mult decat atat, unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat LG 9000 BTU au protectie si impotriva razelor ultraviolete si a agentilor corozivi, astfel incat durabilitatea si eficienta intregului sistem va fi de lunga durata.

Noile modele de aer conditionat LG 9000 BTU iti ofera control total asupra functiilor de climatizare, tinand pasul cu cele mai noi tehnologii. Astfel, utilizatorii pot controla functiile sistemului de racire de pe laptop, tableta sau telefon - prin intermediul aplicatiei mobile.

Auto Restart

In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Filtrul cu plasma

Sistemul de purificare a aerului cu plasma a fost initial dezvoltat de LG nu numai pentru reducerea particulelor microscopice de impuritati si de praf, ci si pentru a elimina bacteriile, firele de praf sau de blana de la animalele de companie, cu scopul de a ameliora simptomele de alergie si cele de astm.

Auto Cleaning

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si facilitand curatarea frecventa a aparatului de aer conditionat.

Baleiere pe 4 directii

Unitatile de aer conditionat de la LG pot distribui in mod automat aerul in 4 directii, asigurand o temperatura si ventilare uniforma.

Jet Cool

Aparatele de aer conditionat LG ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera.