Aparate aer conditionat LG 18000 BTU

Aparate aer conditionat LG 18000 BTU

Aparatele de aer conditionat LG 18000 BTU sunt alegerea perfecta atat pentru incaperile generoase ale fiecarei locuinte moderne, cat si pentru spatiile de lucru in care activeaza echipe formate din 3 pana la 10 persoane. Capacitatea de racire a aparatelor de aer conditionat LG 18000 BTU va asigura o racire rapida, silentioasa si economica a fiecarui spatiu interior de dimensiuni medii. Tocmai de aceea, Vollmax iti pune la dispozitie cele mai noi modele din colectia LG la preturi deosebit de avantajoase.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
 1. Aparat de aer conditionat tip split de perete LG Dualcool Standard Plus PC18SK Inverter 18000 BTU, Clasa A++

  Disponibilitate: In stoc furnizor

  Capacitate generala (btu/h): 18000 btu/h

  Clasa energetica racire: A++

  Clasa energetica incalzire: A+

  Perioada de garantie (ani): 3 ani

  Suprafata acoperita (m²): 40-50 m²

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila

Beneficii ale aparatelor de aer conditionat LG 18000 BTU

Energy Display

Economisiti energie prin monitorizarea nivelului de consum de energie de pe panoul de afisaj al unitatii interioare.

Active Energy Control 4 - Step

PLG Active Energy Control regleaza nivelul de consum de energie si capacitatea de racire prin controlarea frecventei maxime a motorului compresorului.

Smart Diagnosis

Diagnosticarea inteligenta va permite sa verificati configurarea, instalarea, depanarea si alte informatii direct de pe smartphone.

Wi-Fi Incorporat

Puteti controla aparatul de aer conditionat prin utilizarea dispozitivelor conectate la internet bazate pe Android sau iOS.

Plasmaster Ionizer Plus

Puternicul Ionizator cu plasma va protejeaza de mirosuri si substante nocive in aer cu peste 3 milioane de ioni care sterilizeaza nu doar aerul care trece prin aparatul de aer conditionat, ci si suprafetele din jur pentru un mediu mai sigur si mai curat.

Filtrul de aer cu dubla protectie retine praful si bacteriile.

Auto Cleaning

In interiorul aparatului de aer conditionat, schimbatorul de caldura este mentinut uscat, apoi se sterilizeaza.

Low Noise

Ventilatorul oblic unic LG elimina zgomotul inutil si permite buna functionare la cel mai mic nivel de zgomot.

Silent Mode

Modul silentios asigura o experienta mai linistita, mai calma pentru utilizator, prin reducerea nivelului de zgomot cand sunteti gata sa va odihniti.

Comfort Air

Aparatele de aer conditionat LG ofera un aer fin si confortabil spatiului de locuit.

Jet Cool

Aparatele de aer conditionat LG ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera, in toate directiile.

Incalzire rapida

Aparatele de aer conditionat satisfac nevoile de incalzire ale utilizatorilor in timp ce consumul de energie este mai mic, prin incalzirea unui spatiu mai larg, intr-o perioada mai scurta de timp, pentru a crea un mediu confortabil.


Tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate echipamentele de aer conditionat LG 18000 BTU ofera control total asupra tuturor functiilor de confort. Pe langa ajustarea temperaturii si umiditatii din incapere, aparatele de aer conditionat LG 18000 BTU permit prin programarea de la distanta racirea locuintei prin intermediul aplicatiei mobile. Functia Voice Control, compatibila cu asistentii Google si Alexa, asigura un control facil al aparatului de aer conditionat LG si ofera un plus de confort in configurarea setarilor preferate.