Aparate aer conditionat Hitachi 9000 BTU

Va oferim cele noi modele de aparate aer conditionat Hitachi 9000 BTU . Tehnologia de ultima generatie cu care sunt prevazute aparatele de aer conditionat Hitachi 9000 BTU asigura consum redus de energie, insa mentine performante deosebit de ridicate si un confort optim in orice locuinta.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
 1. Aparat de aer conditionat HITACHI AIR HOME 400 SET25PHAE , 9000 BTU, Clasa Smart Eco A++/A++

  Disponibilitate: In stoc furnizor

  Model Set: SET25PHAE

  Capacitate generala (btu/h): 9000 btu/h

  Clasa energetica racire: A++

  Clasa energetica incalzire: A++

  Kit montaj inclus: Nu

  3.420,00 RON

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila

Fiecare casa are nevoi diferite, iar in gama noastra de aparate de aer conditionat Hitachi 9000 BTU vei gasi o solutie potrivita fiecarei locuinte.

Indiferent daca este nevoie de incalzire, racire sau dezumidificare, poti alege unul dintre aparatele de aer conditionat Hitachi de perete, tip consola, caseta sau tip duct, care vor ajuta la crearea unui mediu confortabil si adaptat nevoilor fiecarui utilizator.
Functiile inovatoare precum FrostWash, care pot reduce bacteriile si mucegaiul din aer cu pana la 91%, va pot oferi o atmosfera interioara mai curata si un aer mai sanatos.

Una dintre cele mai inovative tehnologii din domeniu, iSee Technology, presupune un senzor inteligent care se asigura ca persoanele aflate in incinta se bucura de acelasi grad ridicat de confort, cu o functionare economica a intregului sistem de climatizare. 

Senzorul avansat din dotarea echipamentelor de aer conditionat Hitachi 9000 BTU poate detecta numarul de persoane din incapere, distanta dintre ele si activitatea pe care acestea o desfasoara, oferind racirea de care este nevoie.