Aparate Aer Conditionat Daikin 9000 BTU

Aparate Aer Conditionat Daikin 9000 BTU

Aparatele de aer conditionat Daikin 9000 BTU sunt ideale pentru asigurarea confortului in spatiile de dimensiuni reduse.
Un aparat de aer condtionat
Daikin 9000 BTU este recomandat pentru:
Spatii rezidentiale - Intre 18 si 23 m²
Birouri sau spatii comerciale - Intre 14 si 22 m²

Vollmax iti pune la dispozitie cele mai noi modele de aer conditionat Daikin 9000 BTU care asigura o climatizare adecvata nevoilor spatiului tau si un control optim al calitatii aerului din interior.

Filtreaza dupa

19 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

19 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Pe langa performantele deosebite de racire si functionarea economica, aparatele de aer conditionat Daikin 9000 BTU sunt caracterizate si de un design modern si discret, astfel incat se vor potrivi in orice camera, indiferent de stilul de amenajare a acesteia. 
Aparatele de aer conditionat Daikin sunt dotate inclusiv cu functii de control al umiditatii si filtre performante, pentru un aer sanatos si pentru un plus de confort.

Dimensiunea compactă și instalarea usoara fac din aparatele de aer condiționat Daikin alegerea preferata a multor utilizatori. Modelele din gama Daikin Sensira ofera functii avansate de ventilare si temperatura uniforma in toata camera, precum si posibilitatea controlului de la distanta, prin intermediul aplicatiei speciale. 

Daikin Sensira are un design simplu si elegant, usor de integrat in orice decor interior. Unitatile din aceasta gama au finisaje mate, elegante si sunt fabricate din materiale usor de curatat si intretinut.
Consumul de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei 
Inverter, ce consta in integrarea unui compresor complex, care isi ajusteaza parametri de functionare in functie de temperatura camerei, evitand astfel ciclurile repetate de pornire si oprire.

Daikin Sensira face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, are un impact redus asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.
Aparatele din aceasta gama pot atinge valori ale eficientei energetice de pana la 6,89 SEER si 4,40 SCOP.

Senzorul 
Grid Eye, prezent in aparatele de aer conditionat Daikin, este utilizat pentru monitorizarea temperaturii din camera si pentru mentinerea ei la nivelul setat de utilizator in toate zonele acesteia.
Astfel, nu vor exista zone foarte reci si zone in care efectul functionarii aparatului de aer conditionat nu se resimte.

Silentioase si eficiente, aparatele de aer conditionat Daikin 9000 BTU sunt alegerea perfecta pentru o temperatura constanta si uniforma si solutia pentru un mediu sigur si sanatos in casa sau biroul tau.