Bine ai venit pe pagina de ajutor Vollmax distribution

In cazul in care ati ajuns in magazinul nostru si nu stiti ce produs sa alegeti, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 031 430 75 75 sau 0747 701 600. Pentru a va asigura ca produsul pe care urmeaza sa il achizitionati este cel care corespunde cel mai bine nevoilor si intereselor dumneavoastra, puteti solicita suportul tehnic operatorilor nostri.

Din dorinta de a ne asigura ca produsele si serviciile pe care vi le oferim sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra, va punem la dispozitie pagina de Contact unde puteti trimite sugestii si comentarii. Acestea vor avea o contributie valoroasa la imbunatatirea calitatii serviciilor noastre.

De asemenea, ne puteti ajuta sa evaluam interactiunea pe care ati avut-o cu operatorii nostri. Puteti aprecia modul prin care acestia v-au ajutat in gasirea solutiei optime conform cerintelor dumneavoastra, trimitandu-ne un e-mail care sa contina o nota pe o scara de la 1 la 10.

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa faceti cumparaturi online intr-un mod simplu si eficient. Fiecare client isi poate crea propriul cont care permite finalizarea comenzilor online intr-un timp foarte scurt. Adresele de livrare si datele personale raman salvate in agenda clientului. Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie sa accesati meniul " Cont nou" si sa completati campurile din formularul de inregistrare.

Pentru ca ne dorim ca produsele achizitionate de dumneavoastra sa ajunga la destinatia dorita intr-un timp cat mai scurt, folosim serviciile Fan Courier. Din momentul preluarii comenzii dumneavoastra, produsele vor fi livrate in maxim 24-48 ore. Statusul livrarii coletului dumneavoastra poate fi urmarit pe site-ul www.fancourier.ro prin introducerea numarului de AWB, pe care il puteti solicita unuia dintre operatorilor nostri.

La Vollmax HVAC S.R.L apreciem increderea pe care ne-o ofera clientii nostri si incearcam sa protejam cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Depunem eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite doar in scopurile pe care le aveti in vedere. Avem nevoie de anumite date personale pentru ca serviciile oferite sa fie de inalta calitate, insa dumneavoastra puteti accesa, modifica sau sterge datele cu caracter personal oricand considerati necesar.

Va invitam sa urmariti site-ul nostru, unde puteti gasi tot timpul produse aflate in promotie. Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri, oferim in permanenta reduceri considerabile, in functie de natura comenzii. Daca sunteti interesat in achizitionarea mai multor produse intr-o singura comanda, puteti solicita telefonic sau prin e-mail o cerere de oferta, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.