Aer conditionat comercial tip coloana

Aparatele de tip aer conditionat coloana, cunoscute si sub denumirea de sisteme de climatizare “floor-standing”, sunt alegerea ideala pentru spatiile comerciale de mari dimensiuni care nu dispun de un sistem centralizat de climatizare. Astfel, sistemele de aer conditionat coloana se regasesc in dotarea foarte multor sali de conferinta, cazinouri, restaurante, lobby-uri, depozite si magazine.

 

Daca si tu vrei sa te bucuri de cea mai performanta solutie de climatizare pentru un spatiu cuprinzator, apeleaza la oferta variata de aer conditionat coloana pusa la dispozitie de Vollmax! In catalogul nostru vei descoperi o gama larga de echipamente de acest tip, iar capacitatea este intre 24.000 btu/h si 60.000 btu/h.

 

Sisteme performante de aer conditionat coloana

Aceste sisteme sunt alegerea optima pentru incintele de mari dimensiuni, intrucat instalarea se realizeaza deosebit de simplu, iar echipamentele de calitate creeaza un flux puternic de aer reglat de doua randuri de fante. Acestea sunt instalate pe podeaua incintei si au aspect similar cu cel al unui dulap, integrandu-se in orice design interior.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 27

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 27

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista