Ventilatoare pentru perete

Realizata in mod natural sau in mod mecanic, ventilarea unui spatiu interior este obligatorie din mai multe puncte de vedere. In plus, numai un ventilator perete performant si eficient poate asigura un mediu de viata confortabil, sanatos si lipsit de zgomot. Tocmai de aceea, Vollmax iti pune la dispozitie cele mai noi tehnologii prin intermediul zecilor de modele de ventilator perete din oferta. Facem tot ce ne sta in putere pentru a-ti oferi cele mai eficiente si flexibile solutii tehnice de ventilare a spatiilor interioare. Din acest motiv, oferta noastra cuprinde modele de ventilator perete cu senzor de umiditate relativa, declansare automata, control electronic si timer.

 

In cazul in care atmosfera din locuinta ta nu este uniforma (unele camere se incalzesc sau se racesc mult mai rapid decat altele), solutiile tehnice de ultima generatie de la Vollmax iti vor permite sa elimini acest inconvenient. Montarea unui ventilator pe peretele dintre camere va forta ventilarea corespunzatoare a fiecarei incaperi, iar nevoia de a investi intr-un sistem separat de incalzire sau racire a unui spatiu anume va disparea.

 

Multumita tehnologiei de ultima ora, costurilor mici de investitie si ale eficientei la functionare, un ventilator perete poate fi solutia optima de ventilare a tuturor spatiilor care nu beneficiaza de un sistem centralizat de ventilare. Apartamentele, casele, birourile si alte spatii interioare cu caracteristici similare pot fi dotate cu un astfel de sistem care sa permita operarea continua sau intermitenta. Un ventilator perete poate reimprospata aerul dintr-o incapere fara a fi nevoie de deschiderea ferestrelor si a usilor, astfel prevenind patrunderea noxelor si a prafului din exterior. In plus, vei evita pierderea de caldura din spatiul locativ.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 35

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 35

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista