Ventilatoare pentru bucatarii

Probabil stii ca unele zone metropolitane din lume sunt acoperite de un smog gros, acela fiind un strat de aer poluat deosebit de nociv populatiei. Imagineaza-ti ca aragazul sau plita ta poate produce o poluare mai mare decat cea care afecteaza marile orase. In multe dintre cazuri, aragazul poate produce o poluare mai mare decat cea care depaseste limitele in mediul exterior. In special in cazul plitelor care functioneaza cu gaz, gatitul produce monoxid de carbon, dioxid de azot, formaldehide, particule ultrafine si alte elemente cu potential de pericol pentru sanatate. Plitele electrice nu produc monoxid de carbon si degaja cantitati mai mici de dioxid de azot, insa produc particule ultrafine asociate cu poluarea.

 

Un ventilator bucatarie poate reduce emisiile cauzate de gatit in doua moduri:

- prin evacuarea emisiilor in mod direct din zona aragazului inainte sa se amestece in atmosfera din spatiul interior;

- prin favorizarea schimbului de aer dintre interior si exterior, astfel incat intreaga atmosfera din incapere va fi improspatata.

 

Lista cu beneficii nu se opreste aici, astfel incat exista o serie de beneficii unice care vin odata cu instalarea unui ventilator bucatarie de calitate superioara. Printre acestea se numara si economia de energie de care te vei bucura atunci cand folosesti un ventilator bucatarie performant. Tocmai de aceea, in oferta pe care ti-o punem la dispozitie vei putea descoperi o gama completa de modele care folosesc cea mai noua tehnologie din domeniu. In plus, garantia calitatii vine din partea celor mai renumiti producatori din industrie.

 

Cat timp folosesti ventilatorul de bucatarie de fiecare data cand gatesti si inlocuiesti sau cureti in mod regulat filtrele acestuia, atmosfera din casa ta va fi una confortabila si sanatoasa.

Filtreaza dupa

4 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista