Ventilatoare pentru semineu

Sistemul de functionare al unui ventilator semineu implica metode mecanice de ventilare pentru a suplini deficitul de curenti de aer al ventilarii natuale. Atunci cand este pornit, un ventilator semineu creeaza un vacuum in interiorul cosului de fum. Gazele si fumul produse prin arderea diferitelor substante sunt atrase in vacuum si urca prin semineu, fiind evacuate la exterior in cel mai eficient mod posibil.

 

Diferenta dintre ventilarea naturala si cea mecanica

Pentru a crea curenti de aer, ventilarea naturala se bazeaza pe urcarea aerului cald. Dezavantajul ventilarii naturale este ca poate fi influentata foarte mult de temperatura (din interior si din exterior), presiunea barometrica, vant si obstructionarea cailor de ventilare din semieneu.

 

Ventilarea mecanica implica folosirea unui ventilator semineu pentru a crea un curent de aer corespunzator pentru evacuarea fumului si gazelor produse prin ardere. Astfel, ventilarea nu va mai depinde de conditiile de temperatura de la exterior sau de vantul puternic.

 

Un ventilator semineu poate fi utilizat in mod eficient pentru seminee cu combustibil solid, sobe, cuptoare, gratare, precum si pentru evacuarea generala, sistemul fiind prevazut cu un montaj pe perete. In plus, ai posibilitatea de a controla viteza ventilatorului.

 

Tehnologie de ultima generatie in oferta Vollmax de ventilatoare pentru semineu

O caracteristica inovatoare a ventilatorului avansat de semineu este proiectarea total unica de tip “clama-coaja”. Astfel, atunci cand apar necesitati de service sau inlocuire a unui astfel de ventilator semineu, unitatea se poate rasturna foarte usor pentru a se efectua inspectia de service. La Vollmax, suntem determinati sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse de ventilare pentru semineu, modele remarcabile de la producatori consacrati in domeniu.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.