Ventilatoare pentru hota

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune performante ale unei hote profesionale, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un ventilator hota de cea mai buna calitate. Aceasta gama de ventilatoare este proiectata pentru utilizarea continua sau intermitenta in bucatariile casnice si comerciale sau in alte procese industriale care necesita ventilarea directa a aerului degajat.

 

Un ventilator hota de mare capacitate va degaja cu succes aerul incarcat cu mirosuri rezultate din procesul de gatit si va pastra o atmosfera confortabila si o temperatura optima in bucatarie.

 

Beneficiile oferite de un ventilator hota profesional

Fiinca oferta Vollmax cuprinde numai cele mai performante si economice modele de ventilatoare profesionale pentru hota, iata beneficiile de care te vei bucura odata cu folosirea unui ventilator hota centrifugal cu transmisie directa:

- zgomot redus pe parcursul functionarii;

- rezistenta ridicata la coroziune;

- consum redus de energie;

- intretinere/mentenanta facila.

 

De ce sa alegi un ventilator hota profesional?

- Imbunatatirea calitatii aerului din bucatarie. Echipamentele profesionale de ventilare a bucatariei sunt proiectate pentru a evacua mirosurile, fumul, grasimea si alte elemente poluante care sunt degajate in aer pe parcursul procesului de gatire.

- Confortul persoanelor din bucatarie. Caldura degajata pe parcursul gatitului poate produce o atmosfera cu grad redus de confort, in special daca gatitul implica si producerea aburului. Un ventilator hota profesional poate mentine o temperatura optima si un indice confortabil de umiditate a aerului din bucatarie.

- Curatarea facila a mobilierului. Grasimea si excesul de umiditate degajate in timpul procesului de gatire vor crea depuneri foarte greu de curatat pe majoritatea suprafetelor din bucatarie. In cazul in care grasimea si umiditatea sunt evacuate inainte sa ajunga pe suprafete, curatarea bucatariei va fi mult mai usoara.

 

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.