Ventilatoare pentru fereastra

Pentru a se realiza o ventilare naturala corespunzatoare a spatiului interior, deschiderea (fereastra, usa etc.) trebuie sa aiba dimensiuni mari. In cazul multor apartamente, ferestrele mici nu permit decat patrunderea luminii, astfel incat ventilarea naturala care se realizeaza prin intermediul acestora este total ineficienta. Schimbul natural de aer dintre interior si exterior se realizeaza eficient numai atunci cand deschiderea este proportionata corect cu volumul incaperii. Tocmai de aceea, aerul cald, mirosurile si umiditatea sunt foarte greu de eliminat din bucatariile si baile de apartament. Astfel, solutia optima din punct de vedere al confortului si eficientei este folosirea unui ventilator fereastra performant.

 

De ce sa alegi un ventilator fereastra din oferta Vollmax?

In cazul apartamentelor si caselor cu ferestre mici, ventilatia mecanica poate asigura o atmosfera confortabila si un mediu sanatos. Cu ajutorul unui ventilator fereastra, vei putea elimina mirosurile neplacute si umiditatea excesiva din aer, reusind sa pastrezi o temperatura confortabila in spatiile interioare. In plus, diversele modele de ventilator fereastra din catalogul Vollmax asigura o foarte buna economie de energie. Astfel, te vei bucura de o ventilare eficienta si de un mediu de viata sanatos si confortabil.

 

Vollmax iti ofera numeroase optiuni pentru ventilarea incaperilor casei sau apartamentului tau cu ajutorul unui ventilator fereastra, punandu-ti la dispozitie modele fabricate exclusiv de producatorii de top din industrie. Fiecare model vine insotit de garantie de la producator, iar capacitatea de ventilare este la alegerea ta. Astfel, vei putea opta pentru un ventilator cu o capacitate de circa 200 de metri cubi pe ora sau vei putea alege un ventilator fereastra cu un debit de aer de peste 1.100 de meri cubi pe ora.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.