Ventilatoare pentru camera

Ventilarea locuintei este o necesitate pe care trebuie sa o respecti, indiferent de metoda aleasa. Unele locuinte pot fi ventilate natural (prin deschiderea usilor si ferestrelor), insa majoritatea necesita echipamente de ventilare cu o capacitate corespunzatoare. Umiditatea in exces, mirosurile neplacute si chiar disconfortul cauzat de temperaturile ridicate pot fi ameliorate prin folosirea unui ventilator camera adecvat.

 

Un ventilator camera poate fi de mai multe tipuri, printre care se numara si modelele pentru tavan, cele cu picior (pentru podea sau masa) si cele care pot fi montate pe perete. Aceste ventilatoare genereaza un efect de racire similar vantului, intrucat aerul va circula cu o viteza mai mare in interiorul incaperii. Astfel, confortul resimtit in perioadele calduroase va fi unul mai mare, chiar si atunci cand un ventilator camera este singurul echipament folosit in acest scop.

 

Modelele de ventilator camera cu montaj pe tavan sunt printre cele mai performante echipamente de acest tip, intrucat au capacitatea de a recircula aerul dintr-o camera si de a crea senzatia de “curent”. In cazul in care este folosit in paralel cu un sistem de climatizare cu aer conditionat, un ventilator camera iti va da posibilitatea de a creste temperatura termostatului cu cateva grade Celsius, fara a-ti diminua confortul resimtit. Astfel, vei reusi sa economisesti energie si sa mentii un mediu placut si sanatos in fiecare incapere a locuintei tale.

 

Un ventilator camera va racori persoanele, nu aerul propriu-zis din incapere, motiv pentru care poate fi pornit numai atunci cand doresti sa asiguri un efect de racorire celor aflati in camera. Modelele de tavan sunt eficiente atat din perspectiva functionarii, cat si din punctul de vedere al spatiului ocupat. In plus, in functie de dimensiunea palelor si viteza de rotatie a acestora, un model de ventilator camera cu montaj pe tavan poate asigura racirea uniforma a unei incaperi cu o suprafata mare.

 

Daca alegi un astfel de model pentru una dintre incaperile casei tale, insa, va trebui sa alegi dimensiunea corecta atat din punctul de vedere al debitului de aer pe ora, cat si din perspectiva estetica. Un model prea mic poate fi lipsit de eficienta, iar unul prea mare poate domina vizual incaperea, mai ales daca tavanul nu este foarte inalt.

 

Vollmax iti pune la dispozitie o gama larga de modele de ventilator camera, astfel incat intotdeauna vei gasi solutia potrivita pentru fiecare incapere a casei tale. Preturile sunt deosebit de avantajoase, iar echipamentele din oferta Vollmax sunt fabricate de cei mai mari producatori din domeniu, oferind o calitate ridicata. Astfel, ai la dispozitie o selectie cuprinzatoare de ventilatoare camera eficiente, peformante si silentioase. Alege un model de tavan, de pardoseala, de masa, de perete sau chiar tip turn si bucura-te de confort pe toata perioada sezonului calduros!

 

Un ventilator camera de calitate ofera o serie de avantaje suplimentare, printre care eficienta ridicata. Pe langa faptul ca vei economisi energie, un ventilator de calitate va functiona silentios, asadar va putea fi amplasat in orice camera a locuintei. In plus, modelele de calitate superioara nu vor necesita intretinere speciala sau reparatii periodice, scazand costul total al utilizarii. Tocmai de aceea, cea mai buna recomandare este sa profiti de preturile excelente pe care ti le oferim la o multitudine de modele de calitate superioara. 

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.