Ventilatoare rezistente la foc

Diferitele ramuri ale industriei pot presupune medii foarte grele de lucru, cu conditii termice care adesea depasesc limitele echipamentelor standard de ventilare. Tocmai de aceea, catalogul Vollmax cuprinde o gama extinsa de ventilatoare industriale ignifuge potrivite pentru orice aplicatie industriala.

 

Corpul, turbina si obturatorul din spatele unui ventilator industrial ignifug sunt rezistente la temperaturi extreme, fiind fabricate din aliaje de aluminiu care asigura o racire eficienta si confera siguranta la flacara deschisa. Mai mult decat atat, gama de ventilatoare industriale ignifuge este prevazuta cu motoare electrice silentioase si foarte eficiente care sunt sigilate, motiv pentru care nu vor necesita operatiuni periodice de intretinere.

 

Ventilatoare industriale ignifuge - siguranta si fiabilitate

Gama de ventilatoare industriale ignifuge pe care ti-o oferim este dotata cu un obturator special care il protejeaza impotriva supraincalzirii in cazul unei intreruperi bruste a energiei. Rulmentii cu bile cu capsula dubla din dotarea acestor echipamente de ventilare sunt rezistenti la caldura si au o durata lunga de viata, oferind o functionare in parametri optimi timp de peste 30.000 de ore de utilizare continua. Un astfel de sistem poate fi montat in instalatia de distributie a aerului cald, conectat la un semineu sau la oricare alt tip de instalatie de incalzire cu necesitati specifice.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 54

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 54

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista