Tubulatura circulara

Sistemele de tubulatura circulara sunt printre cele mai utilizate in ventilarea tubulara a cladirilor, iar tubulatura Spiro reprezinta varful de gama al acestei categorii. Tubulatura Spiro este metalica, rigida si dreapta, avand o sectiune circulara obtinuta prin infasurare si imbinare spiralata - procesul de faltuire a unei fasii de tabla zincata. Acest tip de tubulatura se foloseste la transportarea aerului prin sistemele de ventilare mecanica sau climatizare din cladiri industriale, comerciale, administrative, de birouri sau rezidentiale.

 

Materialul din care este produsa tubulatura Spiro este tabla de otel zincat, tabla de otel inoxidabil sau aluminiul. Absolut orice piesa de tubulatura Spiro se realizeaza folosind utilaje specifice produse si certificate de compania elvetiana Spiro International, astfel incat se garanteaza evitarea deteriorarii suprafetei zincate la imbinarile faltuite. In plus, interiorul tubulaturii de acest tip nu prezinta aderenta sau porozitate ridicata, fiind foarte lucios, detaliu ce permite trecerea aerului fara a exista pierderi de presiune statica in instalatie.

 

Vollmax iti pume la dispozitie o gama larga de accesorii de tubulatura Spiro: racorduri pentru tubulatura flexibila, prize de aer, racorduri circulare, pasaje pentru acoperis, capace pentru acoperis. Indiferent daca repari, intretii, remodelezi sau construiesti un nou sistem de ventilatie, specialistii Vollmax iti pot oferi consultanta in ceea ce priveste componentele si sistemele complete, pentru ca acestea sa se potriveasca perfect necesitatilor tale.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 35

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 35

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista