Servicii sisteme de incalzire

Daca aerul conditionat asigura confortul in locuinta ta pe timp de vara, sistemele de incalzire sunt cele care-l vor asigura in perioadele reci ale anului. Tocmai de aceea, daca vrei sa te bucuri de performantele si eficienta celor mai noi sisteme de incalzire, specialistii Vollmax iti stau la dispozitie cu recomandari de instalare si sfaturi legate de capacitatea necesara, eficienta sistemului, potrivirea cu locuinta ta, solutii de personalizare, solutii de control optim si altele.

 

Panourile radiante si sistemele de incalzire prin pardoseala sunt cele mai noi tehnologii din domeniul climatizarii, motiv pentru care majoritatea proiectelor moderne de locuinte implementeaza aceste solutii. Performanta si eficienta energetica sunt numai doua dintre beneficiile de care te bucuri la utilizarea unui astfel de sistem. Tocmai de aceea, multe proiecte de renovare de astazi includ si schimbarea sistemelor de incalzire cu unele de ultima generatie.

 

Cei mai multi specialisti din domeniu sunt de parere ca incalzirea in pardoseala te poate ajuta sa economisesti in fiecare anotimp rece intre 20 si 40% din energie, insa aceasta economie este posibila numai daca sistemele de incalzire sunt corect alese si montate, iar termoizolatia imobilului este de calitate. Astfel, daca vrei sa te bucuri de gradul maxim de confort si de eficienta energetica optima atunci cand instalezi sisteme de incalzire de ultima generatie, apeleaza la specialistii din echipa Vollmax! Noi suntem pregatiti pentru a te ajuta in fiecare pas al proiectului tau, de la alegerea tipului si capacitatii sistemului, pana la instalarea corecta si eficienta a acestuia.

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.