Reparatii aparate de aer conditionat

Atunci cand observi ca aparatul de aer conditionat nu mai ofera performantele cu care te-ai obisnuit (nu mai raceste la fel de bine, fluxul de aer este redus etc.), nu este neaparat ca acesta sa aiba nevoie de servicii de reparatii aer conditionat. De cele mai multe ori, instalatia nu mai are cantitatea corespunzatoare de freon, astfel incat va fi necesara o completare sau chiar o reincarcare. Acest proces implica verificarea presiunilor de lucru ale fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se poate produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

 

Daca ai nevoie de intretinere, curatare sau servicii de reparatii aer conditionat, indiferent de marca sau capacitatea echipamentului pe care il utilizezi, echipa Vollmax iti sta la dispozitie cu servicii prompte si realizate cu profesionalism.

 

Echipa de specialisti in reparatii aer conditionat Vollmax pot remedia orice defectiune sau functionare necorespunzatoare a instalatiei tale de tratare a aerului, indiferent de complexitatea sistemului de climatizare sau de firma care a produs echipamentul. Pentru a nu ajunge la defectarea echipamentului de aer conditionat pe care il folosesti, cea mai buna recomandare este sa programezi periodic revizii ale instalatiei. Acestea vor ajuta la identificarea din timp a problemelor ce pot aparea si care pun in pericol functionarea eficienta a aparatelor de aer conditionat.

 

Interventiile de reparatii aer conditionat implica:

- curatarea si igienizarea filtrelor de aer;

- verificarea furtunului de condens (acesta trebuie sa permita curgerea apei);

- verificarea presiunii freonului din instalatie;

- verificarea debitului de aer al ventilatorului si turbinei;

- verificarea temperaturii aerului evacuat de catre aparat;

- remedierea fiecarei defectiuni sesizate.

 

Efectuarea verificarilor periodice va mari durata de viata a echipamentului de climatizare, micsorand costurile unor eventuale reparatii aer conditionat atunci cand una dintre piese nu mai functioneaza corespunzator. Pe langa montaj, mentenanta si reparatii, Vollmax iti pune la dispozitie si un catalog deosebit de cuprinzator cu piese de cea mai buna calitate pentru instalatiile si aparatele de climatizare.

 

Printre piesele de schimb de calitate superioara pe care le comercializam si folosim in toate procesele de reparatii aer conditionat se numara: motoare ventilator, senzori de temperatura, motorase si angrenaje, flapsuri, valve cu 4 cai, condensatori pornire compresor si ventilator, turbine, placi electronice, receptor comanda (receiver), compresoare, motoare compresoare, telecomenzi, izolatie, adezivi, teava de cupru si multe altele. Astfel, indiferent de modelul de aparat pe care il folosesti, oferta noastra va cuprinde absolut toate piesele necesare pentru remedierea problemelor in cel mai eficient mod cu putinta.

 

Echipa de specialisti in reparatii aer conditionat din cadrul Vollmax iti sta la dispozitie pentru verificarea sau remedierea defectiunilor instalatiei de climatizare in orice anotimp, oferind servicii complete de montaj, intretinere si service.

 

Specialistii nostri au o vasta experienta in domeniu, motiv pentru care vor putea remedia atat defectiunile instalatiilor de climatizare casnice si de birou, cat si problemele aparute la instalatii comerciale sau chiar industriale. Tocmai de aceea, oricand doresti sa programezi o revizie sau sa remediezi in cel mai scurt timp o defectiune aparuta, apeleaza cu incredere la Vollmax! Punctualitatea, experienta si profesionalismul sunt cele mai importante caracteristici ale echipei de reparatii aer conditionat.

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.