Servicii aparate de aer conditionat

Echipa de specialisti din cadrul companiei Vollmax vine in ajutorul tau cu servicii complete de servisare a instalatiei de aer conditionat din locuinta sau de la birou! Astfel, in categoria de service aer conditionat vei descoperi toate serviciile pe care le putem oferi:

 

- Igienizare aer conditionat: igienizarea instalatiei de aer conditionat este deosebit de importanta pentru persoanele care folosesc spatiul interior deservit de respectiva instalatie;

- Incarcare cu freon: indiferent de problemele pe care instalatia le are la traseul frigorific, specialistii Vollmax le vor rezolva rapid si eficient - schimbare freon, completare freon sau repararea termoizolatiei conductelor traseului frigorific;

- Reparatii aer conditionat: echipa de service aer conditionat din cadrul Vollmax poate verifica din punct de vedere tehnic functionarea aparatelor si poate remedia variatele defectiuni care pot aparea pe parcursul intrebuintarii;

- Revizie aer conditionat: intretinerea aparatelor de aer conditionat asigura o durabilitate mai mare a acestora, precum si o functionare mai economica pe termen lung. Echipa de service aer conditionat din cadrul Vollmax este pregatita oricand sa verifice unitatea interna si externa, sa curete filtrele si sa igienizeze aparatul de aer conditionat.

 

Cum poti sa iti dai seama ca aparatul de aer conditionat are nevoie de o revizie?

Ca orice sistem proiectat cu un scop precis, instalatia de aer conditionat de acasa ori de la birou trebuie sa functioneze la parametri optimi pentru a asigura confortul necesar persoanelor din spatiul interior. Tocmai de aceeea, orice abatere de la acesti parametri trebuie rectificata de urgenta. Astfel, confortul si sanatatea persoanelor vor fi prioritizate, iar durabilitatea instalatiei va fi mentinuta.

 

Specialistii din cadrul echipei de service aer conditionat Vollmax sunt pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor venite. Astfel, in cazul in care constati ca aparatul nu mai raceste atat de eficient precum o facea inainte, este momentul sa apelezi la o echipa de profesionisti. In plus, functionarea zgomotoasa poate indica defectiuni majore ale sistemului de climatizare, iar mirosul urat care este produs de instalatie ar putea afecta sanatatea tuturor persoanelor care folosesc respectiva incinta. Daca aparatul nu mai raspunde la comenzi, iar schimbarea bateriilor de la telecomanda nu rezolva aceasta problema, probabil ca defectiunea trebuie lasata in mainile competente ale unor specialisti.

 

Daca vrei o rezolvare rapida, eficienta si economica a tuturor problemelor cu instalatia de climatizare, ai incredere in echipa de service aer conditionat de la Vollmax!

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.