Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric 9000 btu/h MSZ-DM25VA + MUZ-DM25VA

2.094,00 RON
în stoc
SKU
MSZ-DM25VA + MUZ-DM25VA
Brand
Mitsubishi Electric

COMANDA TELEFONIC

SERVICIU DE INSTALARE

  • echipa de profesionisti

GARANTIE EXTINSA

  • de la producator

SUPORT

Plata cu cardul

Mitsubishi Electric, companie înființată în 1921, realizează astăzi vânzări nete consolidate anuale de 39,3 miliarde de dolari SUA, cu operațiuni în 34 de țări din întreaga lume și un număr de peste 124.000 de angajați. Dar, dincolo de cifre, Mitsubishi Electric –al cărui nume vine de la “mitsu bishi”, care în japoneză înseamnă “trei diamante” - a fost întotdeauna sinonim cu calitatea.

Functionare silentioasa

Mitsubishi Electric a adoptat pentru aparatele sale de aer condiționat toate caracteristicile tehnice pe care le oferă cele mai avansate cercetări în domeniul nivelului de zgomotului. Nivelul de zgomot, de fapt, contribuie în mod semnificativ la realizarea a ceea ce este de obicei definit ca “confort”, şi pentru acest motiv, a fost intotdeauna una dintre prioritățile Mitsubishi Electric.

Linistea, spatiul de relaxare sunt la indemana. Zgomotul operational este la un minim de 22 dB. Functionarea este atat de silentioasa incat s-ar putea chiar uita ca aparatul de aer conditionat este pornit.

Soliditate & Design

Liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea “alb pur”, diferentiaza linia sistemelor de climatizare MSZ-DM facandu-le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar si unitatea externa, compacta, usoara si silentioasa poate fi instalata in spatii limitate. Latimile ambelor unitati (interioare/exterioare) sunt compacte, ceea ce face posibila instalarea in spatii mici si inguste.

Timer usor de utilizat

Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea in timpul orelor repaosului de noapte. Operatiile de pornire si de oprire automata pot fi usor programate la diverse intervale orare.

Posibilitati multiple de control si comanda

Seria MSZ-DM poate fi conectata la mai multe accesorii: controller la distanta cu fir, conexiune M-net si compatibilitate MelCloud.

DC Inverter

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficace a vitezei compresorului si in consecinta, puterea livrata climatizarii in scopul racirii sau al incalzirii. Fata de sistemele de climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura ceruta si o mentin stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si consumului si al consumului redus de energie electrica.

Eficienta energetica ajustata sezonier este superioara clasei A+/A+

Economia in functionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Gratie acuratetei proiectarii tuturor componentelor si utilizarii tehnologiei de varf eficienta energetica atinge nivele extraordinare chiar si ajustata sezonier. In particular linia MSZ-HJ atinge valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezonieri) care ii permit includerea in clasa de eficienta energetica A+/A+ cu intreaga sa gama.

Compresoarele cu DC Inverter, cu eficienta energetica ridicata

Tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate..

Compresor rotativ DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica

Magneti permanenti realizati din neodim permit o mai buna eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.

 

Mai multe informatii
ProducatorMitsubishi Electric
Capacitate9000 btu/h
Clasa de energieA+
Perioada de garantie (ani)3
Capacitate incalzire (btu/h)10748 (3071 - 11942)
Capacitate racire (btu/h)8530 (4436 - 10236)
Capacitate racire (kw/h)2.5 (1.3 - 3.0)
Capacitate incalzire (kw/h)3.15 (0.9 - 3.5)
Nivel de zgomot unitate exterioara (db) (min/max)50
Nivel de zgomot unitate interioara (db) (min/max)22 / 30 / 37 / 43
Intensitate curent la racire (A)5.8
Intensitate curent la incalzire (A)5.8
EER racire (w/w)5.8
COP incalzire (w/w)4.1
Tensiune de alimentare (v/ø/hz)220-240/1/50-60
Dimensiuni unitate exterioara (l x L x A) cm538 x 699 x 249
Dimensiuni unitate interioara (l x L x A)290 x 799 x 232
Greutate unitate exterioara (kg)24
Greutate unitate interioara (kg)9
Diametru teava conectare lichid ø inch(mm)1/4(6.35)
Diametru teava conectare gaz ø inch(mm)3/8(9.52)
Agent frigorific (refrigerant)R410A
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAparat de aer conditionat Mitsubishi Electric 9000 btu/h MSZ-DM25VA + MUZ-DM25VA
Rating-ul dumneavoastra