Banda autoadeziva

De cele mai multe ori, izolarea traseelor frigorifice sau de incalzire nu este o operatiune standard. Astfel, fiecare instalatie frigo sau de climatizare are particularitati si necesitati specifice atunci cand vine vorba de izolare. Tocmai de aceea, banda autoadeziva este unul din elementele care nu trebuie sa lipseasca de la nicio lucrare de izolare a tevilor, conductelor si traseelor de racire sau incalzire. Astfel, Vollmax iti pune la dispozitie o multitudine de modele si tipuri de banda autoadeziva.

 

Banda autoadeziva - montaj si beneficii

In primul rand, banda autoadeziva este o izolatie care ofera versatilitate. Montajul se realieaza simplu, prin lipire, iar banda va reusi sa izoleze perfect chiar si cele mai mici fisuri, imbinari si alte zone dificile. Aceasta solutie este perfecta pentru eliminarea formarii condensului, intrucat banda autoadeziva este realizata din cauciuc sintetic expandat. Tocmai de aceea, conductivitatea termica a materialului are valori minime, oprind transferul termic si asigurand functionarea eficienta a instalatiei. Cu toate ca montajul se realizeaza simplu, suprafetele pe care este lipita banda autoadeziva trebuie sa fie uscate, curatate si degresate in prealabil, astfel incat sa se asigure o priza puternica a izolatiei.

 

Multumita proprietatilor materialului din care sunt fabricate, benzile autoadezive garanteaza o izolare termica excelenta, asigurand un control eficient al condensului. Banda autoadeziva poate fi aplicata pe tubulatura prezenta in instalatiile de racire sau aer conditionat, fiind un inlocuitor excelent al mansoanelor tubulare. Vollmax iti pune la dispozitie numeroase tipuri de banda autoadeziva de la cei mai buni producatori din domeniu, astfel incat fiecare lucrare pe care o desfasori sa ofere rezultate impecabile. Descopera preturile avantajoase la o gama completa de banda autoadeziva K-Flex!

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.