Izolatii

Gama de izolatii pe care ti-o punem la dispozitie este special conceputa pentru protejarea si eficientizarea sistemelor de racire casnice, comerciale si profesionale. Cu toate ca echipamentele de racire functioneaza independent de izolatii, fiecare producator si specialist din domeniu recomanda un anumit tip de izolatii pentru o functionare cat mai buna. Tocmai de aceea, oferta Vollmax cuprinde o multitudine de tipuri si dimensiuni de izolatii de cea mai buna calitate.

 

Izolatii sisteme de racire - beneficii si eficienta

In cele mai multe cazuri, modul in care au fost montate izolatiile si calitatea acestora determina performantele de racire ale intregului sistem. Astfel, in cazul in care izolatia este necorespunzatoare sau degradata, intregul sistem va suferi disfunctionalitati majore, mai ales pe termen mediu si lung. In mediul comercial sau in cel industrial, acest lucru poate insemna o catastrofa, motiv pentru care este recomandata folosirea celor mai performante izolatii corespunzatoare instalatiei. In plus, se recomanda inspectarea periodica a izolatiilor sistemelor de incalzire/racire si, atunci cand este necesar, inlocuirea imediata a acestora.

 

Izolatiile performante pe care ti le punem la dispozitie pot asigura eficienta sistemelor de racire prin scaderea necesarului de energie. Izolarea termica realizata in mod corespunzator asigura pierderi infime de temperatura, detaliu care se traduce prin economisirea energiei. Mai mult decat atat, unele tipuri de izolatii pentru sistemele de racire/incalzire asigura etanseitatea, astfel incat pierderile de energie si formarea condensului nu vor reprezenta probleme pentru instalatia pe care o izolezi.

 

Descopera catalogul de izolatii Vollmax si bucura-te de preturi deosebit de avantajoase la produse fabricate de cele mai mari branduri din domeniu!

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 493

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 493

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista