Soler-Palau

Diversele modele de panouri radiante Soler-Palau din catalogul Vollmax se bazeaza pe tehnologia radiatiilor cu infrarosu pentru a incalzi orice tip de spatiu interior. Gama de panouri radiante functioneaza cu electricitate, transformand energia electrica in raze infrarosii - lumina care nu poate fi perceputa de ochiul omenesc. Panourile radiante Soler-Palau incalzesc in mod direct peretii, obiectele si persoanele din camera, astfel incat nu vor influenta aerul in nicio privinta.

 

Dispozitivele moderne de acest tip se monteaza foarte simplu si necesita doar racordarea la o sursa de energie electrica pentru a functiona. Astfel, daca accesul la reteaua de gaze este dificil in zona in care locuiesti, gama de panouri radiante Soler-Palau este o solutie deosebit de eficienta care sa inlocuiasca sistemul de incalzire centralizata (centrala termica). De asemenea, trebuie sa stii ca randamentul oferit de aceste panouri este de aproape 100%.

 

Fiindca panourile radiante Soler-Palau nu incalzesc folosind lichide, gaz, flacara deschisa sau aburi la o presiune foarte ridicata, ele garanteaza o foarte buna siguranta in utilizare. Astfel, riscurile de incendiu sau de distrugere a proprietatii sunt aproape inexistente. 

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.