Frico

Modelele de panouri radiante Frico pe care ti le punem la dispozitie se bazeaza pe tehnologia radiatiilor cu infrarosu pentru a incalzi in mod eficient orice spatiu interior. Modul de functionare este simplu: diferitele modele de panouri radiante Frico functioneaza cu electricitate si emit raze infrarosii, lumina care este in afara spectrului perceput de ochiul omenesc. Aceasta lumina va incalzi obiectele, suprafetele si persoanele in mod direct, fara a influenta aerul.

 

Panourile radiante Frico sunt echipamente moderne care nu necesita montaj, avand nevoie doar de conectarea la o sursa de alimentare cu electricitate. Astfel, daca situatia nu permite instalarea unui sistem de incalzire centralizata, cea mai buna solutie pentru a asigura confortul termic poate fi regasita in gama de panouri radiante Frico. Acestea ofera un randament apropiat de 100%.

 

Panourile radiante Frico nu sunt foarte costisitoare, in special atunci cand comparatia ia in calcul celelalte sisteme disponibile de incalzire a locuintelor. In plus, eficienta acestui sistem de incalzire va permite foarte rapid amortizarea investitiei initiale. Descopera preturile speciale din catalogul Vollmax! 

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 44

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 44

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista