Functionare pe ulei

Incalzirea unui spatiu de dimensiuni mari poate fi deosebit de dificila, in special atunci cand exista multiple deschideri catre exterior sau izolatia cladirii nu este performanta. Tocmai de aceea, marii producatori de sisteme de climatizare au dezvoltat game eficiente de generatoare aer cald pe ulei. Aceste echipamente sunt concepute pentru a asigura confortul termic optim in cazul incintelor cu un volum foarte mare, precum halele industriale sau cladirile cu destinatie comerciala.

 

Generatoare aer cald pe ulei - principii de functionare

Sistemele centralizate de incalzire nu reusesc intotdeauna sa asigure valorile termice optime, in special atunci cand conditiile din mediul exterior sunt extreme. Astfel, gama de generatoare aer cald pe ulei a fost proiectata atat pentru a suplini eforturile de incalzire ale sistemului principal, cat si pentru a asigura intregul necesar caloric.

 

Aceasta solutie tehnica este indicata pentru marile incinte cu destinatie industriala sau comerciala, iar printre avantajele folosirii diferitelor modele de generatoare aer cald pe ulei se regaseste si eficienta energetica.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
  1. Generator pe ulei Master WA33

    Generator pe ulei, marca Master, cod WA33

    Recomandat pentru spatiile de productie, depozite, ateliere de reparatii, garaje, depozite, sere, etc.

    Disponibilitate: In stoc furnizor

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila