Generatoare aer cald

Gama de generatoare aer cald este compusa din echipamente profesionale care pot asigura confortul termic in spatii de dimensiuni mari cu destinatie comerciala sau industriala. Aceste sisteme sunt de mai multe tipuri, producand aer cald cu ajutorul rezistentelor electrice, gazului, cumbustibilului lichid (motorina), uleiului sau materialului lemnos. In functie de necesitatile pe care le ai si resursele de care dispui, poti alege un model deosebit de performant din oferta variata Vollmax!

 

Generatoare aer cald - aplicatii

Aceste echipamente dispun de o tehnologie moderna si pot incalzi in timp scurt (si mentine o temperatura confortabila) zone de volum mare. Tocmai de aceea, sunt foate des utilizate in cazul halelor si spatiilor de productie, avand capacitatea de a elimina cu succes problemele de frig, inghet sau umiditate excesiva din aceste zone. Pe durata sezonului rece, diversele modele de generatoare aer cald mai sunt utilizate si pentru incalzirea marilor corturi sau hale de evenimente, dar si pentru asigurarea temperaturii optime in interiorul terenurilor de sport acoperite (balon).

 

Multe modele de generatoare aer cald sunt mobile si pot fi asezate oriunde, asadar folosirea este deosebit de simpla. Pe langa instalarea facila, generatoarele de aer cald cu tehnologie moderna au o eficienta energetica deosebita, motiv pentru care sunt solutii ideale in cazul majoritatii aplicatiilor de acest tip.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 85

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 85

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista