Dezumidificator Inventor R2-ION8L

934,00 RON
în stoc
SKU
R2-ION8L
Brand
Inventor

COMANDA TELEFONIC

SERVICIU DE INSTALARE

  • echipa de profesionisti

GARANTIE EXTINSA

  • de la producator

SUPORT

Plata cu cardul

Tehnologie pentru niveluri scazute de temperatura

Dezumidificatorul Rise Desiccant 8lt cu tehnologie de deshidratare - fara compresor - este solutia ideala pentru spatii fara incalzire sau cu o minima incalzire. Tehnologia de deshidratare maximalizeaza performanta dezumidificatorului chiar si la cele mai solicitante temperaturi 1-37°C si minimalizeaza costurile de incalzire cu pana la 20%, datorita evacuarii de aer cald care e mai cald cu 10°C -12°C decat temperatura camerei. Fara compresor, dezumidificatorul Rise va ofera un nivel de zgomot redus in timpul functionarii si un conum mai mic (330W). Mai mult de atat, cu functia de dezumidificare continua, va puteti usca hainele in mod eficient in timp ce camera ramane complet uscata.

Ionizator de aer

Asigura o atmosfera curata si sanatoasa cu noul Ionizator integrat. Activati Modul de Ionizare si ioni negativi vor fi eliberati in camera absorbind praful, bacteriile, mirosul de tutun precum si alte mirosuri neplacute, oferind un aer de calitate.

Mod ECO

Reduce consumul de energie si va economiseste banii. Cu modul ECO, aparatul functioneaza econom si reduce consumul cu pana la 50% (330Watt).

Functionare silentioasa

Bucurati-va de o functionare silentioasa cu dezumidificatorul Rise Desiccant. Tehnologia de deshidratare -fara compresor- va ofera un nivel redus de zgomot si o atmosfera curata fara umezeala.

Imbunatateste incalzirea

Imbunatateste incalzirea aerului si reduce semnificativ costurile. Datorita evacuarii de aer cald, (cu 10°C - 12°C mai cald fata de temperatura aerului din camera), si impreuna cu dezumidificarea aerului, temperatura camerei este imbunatatita in mod economic si eficient.

Tehnologie de Deshidratare

Beneficiati de tehnologia fara compresor a dezmidificatorului Rise Desiccant si eliminati umezeala in mod eficient si cu costuri reduse. Tehnologia de deshidratare va ofera o dezumidificare eficienta in interiorul unei camere incalzite doar cateva ore pe zi si cu o temperatura ambientala sub 15°C.

Mai multe informatii
ProducatorInventor
Capacitate de deumidificare 8 L / 24 ore
Tensiune de alimentare (v/ø/hz)220-240/1/50
Putere consumata (min/max) (kw/h)30 / 330 / 650
Capacitate rezervor (l)2
Nivel zgomot (min/max) (db)39
Greutate (bruta) (kg)6.3
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDezumidificator Inventor R2-ION8L
Rating-ul dumneavoastra