Dezumidificator Inventor AV1-12L

639,00 RON
în stoc
SKU
AV1-12L
Brand
Inventor

COMANDA TELEFONIC

SERVICIU DE INSTALARE

  • echipa de profesionisti

GARANTIE EXTINSA

  • de la producator

SUPORT

Plata cu cardul

Rezultate excelente, fara zgomot!

Dezumidificatoarele AVRA, de 10&12 litri, va vor oferi nivelul ideal al umiditatii in incapere, multumita functiilor de Dezumidificare Continua si Drenaj Continuu, functii ce va permit sa va bucurati de rezultate excelente chiar si in incaperile cu un nivel ridicat al umiditatii. In acelasi timp puteti uita de golirea constanta a rezervorului de apa iar cu functia Overflow Protection, veti fi ferit de scurgerile accidentale. Modul Silent va ofera conditii perfecte de locuit, in liniste deplina!

Dezumidificare continua

Beneficiaza acum de functia de dezumidificare continua cand se impun rezultate imediate. Cu ajutorul acestei functii, aparatul actioneaza ca un catalizator in conditii de cerere marita precum uscarea hainelor sau a unei incaperi inundate, eliminand umezeala rapaid si eficient.

Silentios

Bucurati-va in liniste de o atmosfera sanatoasa si curata fara umezeala. Activati modul Silentios pe timpul noptii sau cand se impune o liniste absoluta si aveti asigurat un nivel ideal de umezeala in camera dvs fara alte complicatii.

Drenaj continuu

Uitati de golirea frecventa a rezervorului de apa datorita functiei de drenaj continuu. Amplasati un furtun in spatele dezumidificatorui si celalalt capat amplasati-l la un sifon de scurgere. Apa colectata in timpul procesului de dezumidificare se va scurge astfel direct in sistemul de canalizare.

Protectie la prea-plin

Bucurati-va de functionarea in siguranta a dezumidificatorului dvs, datorita functiei speciale de protectie la prea-plin. In cazul in care rezervorul de apa este plin, dezumidificatorul se opreste automat, iar indicatorul de pe afisaj se aprinde si va informeaza ca rezervorul de apa trebuie golit, impiedicand astfel orice scurgere.

Rotite pentru transfer usor

Mutati cu usurinta aparatul, oriunde si oricand doriti. Rotitele integrate va ofera posiblitatea obtinerii unor rezultate excelente prin mutarea aparatului acolo unde este nevoie.

Mai multe informatii
ProducatorInventor
Capacitate de deumidificare 12 L / 24 ore
Agent termicR134a
Tensiune de alimentare (v/ø/hz)220-240/1/50
Putere consumata (min/max) (kw/h)200
Capacitate rezervor (l)2.1
Nivel zgomot (min/max) (db)41
Greutate (bruta) (kg)11.4
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDezumidificator Inventor AV1-12L
Rating-ul dumneavoastra