Aparate aer conditionat Samsung 24000 BTU

Aparatele de aer conditionat Samsung 24000 BTU sunt printre cele mai apreciate echipamente din domeniul climatizarii. Marele producator asiatic doteaza noile sisteme de racire cu cea mai noua tehnologie disponibila in acest moment, motiv pentru care confortul termic este garantat atat in propria locuinta, cat si in cadrul biroului.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

Noile game de aparate de aer conditionat Samsung iti pun la dispozitie o multitudine de functii inteligente si utile, precum Wind-Free Cooling, AI Auto Mode, Heat Mode sau chiar Automatic Defrost. 

Wind-Free Cooling - Aceasta functie iti va permite sa te bucuri de aer racoros care vine ca o briza usoara. Aerul tratat este furnizat in incapere printr-un panou cu perforatii fine, iar senzatia de confort este imbunatatita.

AI Auto Mode - Aceasta functie iti ofera posibilitatea de a te bucura de cel mai bun confort, lasand controlul aparatului de aer conditionat Samsung chiar in sarcina aparatului. Tehnologia de ultima generatie din dotarea sistemelor permite alegerea automata a celui mai bun mod de racire (sau incalzire) in functie de senzorii interiori, exteriori si preferintele beneficiarului. Astfel, chiar si temperatura ideala va putea fi aleasa de catre aparatele de aer conditionat Samsung, iar tie nu-ti va mai ramane decat sa te bucuri de confort.

Automatic Defrost - Atunci cand temperatura de la exterior este foarte scazuta, iar umiditatea aerului este mare, depunerile de gheata se pot acumula pe suprafata unitatii exterioare, reducand eficienta incalzirii. Cand senzorii aparatului percep aceasta situatie, aparatul de aer conditionat Samsung porneste functia Automatic Defrost, functie care indeparteaza gheta de pe unitatea exterioara intr-un timp de 5 pana la 12 minute.

Digital Invertor Compressor

Aparatele de aer conditionat Samsung sunt dotate cu un compresor de ultima generatie care asigura atat performante mai bune, cat si o eficienta mai ridicata. Un compresor clasic poate functiona exclusiv la viteza constanta, ceea ce inseamna ca acesta va porni si se va opri de cate ori va fi nevoie de o schimbare de temperatura la interior. Spre deosebire de acesta, un compresor de tip “inverter” poate functiona la viteza variabila, ceea ce se traduce printr-o mai buna stabilitate a temperaturii de la interior, dar si printr-o eficienta sporita a consumului de energie.


Pe langa functiile avansate, sistemul de filtrare al aparatelor de aer conditionat Samsung 24000 BTU  este deosebit de performant. Acesta va retine chiar si particulele microscopice din atmosfera, asigurand un aer curat, proaspat si sanatos. Descopera ofertele Vollmax la categoria de sisteme de climatizare Samsung 24000 BTU.