Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 24000 BTU

Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric 24000 BTU

Modelele deosebit de performante de aer conditionat Mitsubishi Electric 24000 BTU/H oferite de Vollmax sunt solutia potrivita pentru locuinte sau spatii mari de birou. Asigurand temperatura optima in interior prin cele mai eficiente si performante functii, aceste echipamente sunt solutia perfecta pentru camerele cu suprafete de aproximativ 130 - 150 metri patrati.

Filtreaza dupa

7 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

7 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Fiecare model de aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric din noile game disponibile, ofera beneficii de functionare spectaculoase, printre care:


  • Functionare eficienta din punct de vedere energetic.
  • O caracteristica a aparatelor aer conditionat Mitsubishi din seria LN o constituie performanta optima de racire / incalzire. Modelele din aceasta serie au obtinut „clasa A+++” pentru scorul SEER si „clasa A+++ ” pentru scorul SCOP.
  • Nivel redus de zgomot, pentru confort sporit.
  • Control simplu de oriunde, prin aplicatia pentru telefon sau tableta.
  • Functionare prietenoasa cu mediul inconjurator.

La fel ca in cazul celorlalte produse fabricate de Mitsubishi, tehnologiile care sunt implicate in procesul de productie al fiecarui model de aer conditionat Mitsubishi Electric 24000 BTU/H sunt dezvoltate cu un singur scop: sa poata oferi maximum de confort pe toata durata de viata a produsului. De la productie, pana la reciclare, echipamentele de aer conditionat din aceasta gama sunt concepute pentru a avea un impact negativ cat mai mic asupra mediului, fiind astfel solutii sustenabile pentru controlul temperaturii si a calitatii aerului din interior.

Cu un design discret si elegant, unitatile de aer conditionat Mitsubishi Electric 24000 BTU/H sunt usor de integrat in orice spatiu, indiferent de stilul arhitectural. Eficiente si user friendly, echipamentele din gama aceasta pot fi solutia ideala pentru un mediu interior confortabil si sanatos, chiar si in spatii rezidentiale generoase sau in birouri.