Aparate Aer Conditionat Midea 24000 BTU

Inca de la crearea companiei in anul 1985, Midea s-a remarcat pe piata de sisteme de climatizare. Astfel, aparatele de aer conditionat Midea sunt recunoscute pentru flexibilitatea, versatilitatea si confortul pe care le asigura locuintelor, birourilor, spatiilor comerciale si industriale. Fiecare produs al acestui brand se distinge prin caracteristici unice de design si functionalitate. 

Filtreaza dupa

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Grija pentru mediul inconjurator

Sistemele de aer conditionat Midea 24000 BTU sunt proiectate folosind o abordare prietenoasa cu mediul inconjurator. Astfel, compania se asigura ca fiecare aparat de aer conditionat iesit de pe linia de productie asigura performante maxime, cu un minimum de afectare a mediului inconjurator.

 Conservarea energiei

Aparatele de aer conditionat Midea 24000 BTU sunt evaluate cu 5 stele la capitolul de “conservare a energiei”. Astfel, functionarea acestora este deosebit de eficienta. Practic, energia consumata este dozata corespunzator necesitatilor, fapt ce se traduce in scaderea valorilor facturii de electricitate.

 Tehnologie de ultima generatie

Aparatele de aer conditionat Midea 24000 BTU sunt echipate cu cele mai inovative tehnologii disponibile in prezent, indiferent de gama din care fac parte. Astfel, te vei bucura de o racire rapida a incaperii, iar atunci cand temperatura a ajuns la valoarea dorita, aparatul de aer conditionat Midea 24000 BTU/H va reduce automat viteza pentru a mentine temperatura constanta. Acest proces este posibil datorita senzorilor performanti din dotarea fiecarei unitati interioare. In plus, unele modele dispun si de functia de dezumidificare, asigurand confortul de care ai nevoie in fiecare zi calduroasa.

Analizeaza oferta Vollmax de aparate de aer conditionat Midea 24000 BTU si alege aparatul potrivit pentru temperatura perfecta in casa ta.