Aparate aer conditionat LG 24000 BTU

Aparate aer conditionat LG 24000 BTU

Apratele de aer conditionat LG 24000 BTU sunt printre cele mai apreciate de utilizatori, datorita functiilor deosebit de avansate pe care le pun la dispozitie. Fiecare locuinta si fiecare spatiu de lucru dotate cu un aparat de aer conditionat LG 24000 BTU poate beneficia de conditii optime de temperatura si de umiditate. Pe langa performantele de top, functionarea eficienta din punct de vedere energetic si nivelul redus de decibeli, aparatele de aer conditionat din noua colectie LG ofera si functii eficiente de filtrare a aerului, pentru un mediu mai curat si mai sanatos in interior.

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
 1. Aparat de aer conditionat tip split de perete LG Dualcool Standard S24EQ Inverter 24000 BTU, Clasa A++

  Disponibilitate: In stoc furnizor

  Capacitate generala (btu/h): 12000 btu/h

  Clasa energetica racire: A++

  Clasa energetica incalzire: A+

  Perioada de garantie (ani): 3 ani

  Suprafata acoperita (m²): 40-50 m²

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila

Sistemele inteligente Voice Control si Wi-Fi Smart Control

Gama de aparate de aer conditionat LG tine pasul cu cele mai noi tehnologii, oferindu-ti control total asupra confortului din propria locuinta. Astfel, vei putea controla functiile aparatului de climatizare de pe tableta, laptop sau telefon, prin intermediul aplicatiei mobile. In plus, poti folosi comenzi vocale adresate asistentilor Google sau Alexa pentru a porni, opri sau schimba temperatura la care functioneaza aparatul de aer conditionat LG.

Aerul proaspat si curat este deosebit de important atat pentru membrii familiei tale, cat si pentru echipa de la birou, motiv pentru care aparatele de aer conditionat LG 24000 BTU  sunt dotate cu filtre performante care vor tine la distanta fumul, particulele de praf, mirosurile neplacute, alergenii si alte substante care pot dauna sanatatii. Descopera sistemele LG 24000 BTU din oferta Vollmax si profita de preturile speciale!