Aparate Aer Conditionat Inventor 24000 BTU

Gama de aparate de aer conditionat Inventor 24000 BTU ofera solutii pentru climatizarea spatiilor de dimensiuni ample. Mereu deschisi provocarilor, cercetatorii acestei companii inoveaza constant echipamentele de climatizare, cu scopul de a oferi cea mai eficienta solutie la un pret avantajos. Astfel, cei care opteaza pentru noile modele din gama Inventor 24000 BTU se bucura de extra beneficii. Caracteristicile tehnice de top, precum si eficienta energetica, recomanda aerul conditionat Inventor 24000 BTU pentru folosirea intensa, chiar si la capacitati ridicate.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

Comanda un aparat de aer conditionat Inventor 24000 BTU. Descopera noile tehnologii disponibile, dar si performantele incredibile, ce confera solutia ideala pentru confortul intregii familii. Vollmax iti pune la dispozitie atat produse la un pret competitiv, cat si specialisti care ofera servicii excelente de instalare si mentenanta.

Sterilizare la 56°C 

Ai grija de sanatatea ta si bucura-te de cea mai buna calitate a aerului cu functia de Sterilizare la 56°C. Temperatura ridicata de 56°C care se dezvolta in interiorul unitatii sterilizeaza dispozitivul si neutralizeaza virusii si bacteriile, precum virusul H1N1 si bacteria Escherichia coli (rata de sterilizare de 99,9%), indepartand in acelasi timp praful acumulat din interior.

*Modul de sterilizare la 56°C poate fi activat numai prin aplicatia Inventor Control.

Standard Wi-Fi

Cu functia smart Wi-Fi si aplicatia Inventor Control, controlezi setarile aparatului de aer conditionat  Inventor 24000 BTU, oriunde te-ai afla. Descarca gratuit aplicatia de pe Google Play sau App Store si economiste energie utilizand aparatul de aer conditionat prin intermediul telefonului sau al tabletei. Aplicatia Inventor Control iti permite nu numai sa configurezi dispozitivul, ci si sa creezi scenarii personalizate in functie de programul zilnic, nevoile spatiului si prognoza meteo, precum si sa imparti controlui asupra dispozitivului cu oricine doresti.